Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

To «The Crown» ανάβει φωτιές: Η τηλεοπτική Μίντλετον εμφανίζεται με εσώρουχα

Βασίλισσα με baby doll

Σέξι και όποιος αντέξει είναι η επόμενη βασίλισσα της Βρετανίας στα επεισόδια του τελευταίου κύκλου του «The Crown» που θα κυκλοφορήσουν στα μέσα του Δεκεμβρίου.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η παραγωγή δείχνουν την τηλεοπτική Κέιτ με διάφανο μπέιμπι ντολ και «καυτά» μαύρα εσώρουχα να περπατάει σαν γαζέλα στην επίδειξη μόδας από την οποία άρχισε η διαδρομή της προς τον βασιλικό θρόνο.

Η ηθοποιός Μεγκ Μπέλαμι, που υποδύεται τη νεαρή Κέιτ Μίντλετον, φαίνεται να περπατάει με αυτοπεποίθηση στην πασαρέλα φορώντας μόνο τα εσώρουχά της, ενώ δίπλα της περπατούν με γυρισμένη πλάτη νεαρές με ρούχα που παραπέμπουν σε υψηλή ραπτική.

«Πλησιάζει η ώρα» σχολίασε η Μπέλαμι δημοσιεύοντας τη φωτογραφία στο Instagram, συνοδεύοντάς τη -καθόλου τυχαία- με μια δεύτερη, στην οποία φαίνεται να συνομιλεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον ηθοποιό Εντ ΜακΒέι, ο οποίος υποδύεται τον νεαρό πρίγκιπα Ουίλιαμ. Η σκηνή δεν είναι βγαλμένη από τη φαντασία των σεναριογράφων της σειράς, αλλά αναπαράγει ένα πραγματικό γεγονός, όταν το 2002 η Κέιτ Μίντλετον ως φοιτήτρια συμμετείχε σε επίδειξη του πανεπιστημίου της University of St. Andrews στη Σκοτία.

Στο κοινό που χειροκροτούσε βρισκόταν ο συμφοιτητής της, ο Ουίλιαμ, και μάλιστα, όπως αναφέρει η «New York Post», η σέξι εμφάνιση της Κέιτ ήταν αυτή που κέντρισε το ενδιαφέρον του νεαρού πρίγκιπα και τον έκανε να δει ερωτικά για πρώτη φορά τη σημερινή σύζυγό του.

Ακριβώς σε αυτές τις πληροφορίες παραπέμπει η δεύτερη φωτογραφία που ανάρτησε η Μπέλαμι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το ενσταντανέ αναπαράγει τη συζήτηση που είχε η Κέιτ με τον Ουίλιαμ μετά την επίδειξη μόδας του σκοτσέζικου πανεπιστημίου. Αφήνει δε υποσχέσεις ότι στα επεισόδια που θα ακολουθήσουν θα παρουσιαστεί λεπτομερώς η ιστορία αγάπης που γεννήθηκε στη Σκοτία και έπειτα από έναν πρόσκαιρο χωρισμό οδήγησε στον γάμο το 2011 της πριγκίπισσας Κέιτ και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος πλέον είναι ο διάδοχος του βασιλιά Καρόλου.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα