Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Μετά τη γέννηση του παιδιού μου δεν είμαι ο ίδιος...

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε...

Κέρδισε το φλουρί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πίτα της παράστασης «Εκείνος και...

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι συντελεστές της παράστασης «Εκείνος και εκείνος» στο Θέατρο Αργώ.

Ο Θάνος Λέκκας ως γκουρού στους «Τρομερούς γονείς»

Ο Θάνος Λέκκας, ως γκουρού Δαμασκηνός, έρχεται για να «καθαρίσει» την αύρα στο σπίτι της οικογένειας Στεφανίδη στη σειρά «Τρομεροί γονείς».

Στο σφυρί τα κειμήλια του 1821

Κομμάτια από την Ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης βγαίνουν στο σφυρί στο πλαίσιο μεγάλης δημοπρασίας, που οργανώνει ο οίκος Βέργος την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

«Οι Πανθέοι»: Η αποκάλυψη της αλήθειες διαλύει την οικογένεια

Μέσα στον πανικό του αρνείται να έχει ανάμιξη και θεωρεί πως ο Ανδρέας είναι ο κατάλληλος πατέρας για το παιδί…

Οι ήρωες πονάνε, ξεσπούν και καταρρέουν στο καθηλωτικό επεισόδιο της σειράς «Οι Πανθέοι», απόψε στις 21.00, στον ΣΚΑΪ. Η οικογένεια, που με τόσο κόπο προσπαθεί να κρατηθεί ενωμένη, είναι έτοιμη να διαλυθεί.

Ο Ανδρέας έρχεται σε ευθεία ρήξη με τα δυο του αδέλφια, τον Ισίδωρο και τη Χρυσοστόμη που τόσο καιρό γνώριζαν την αλήθεια για εκείνον και του κρατούσαν μυστικό πως δεν είναι γιος του πατέρα τους, Βλάση. Είναι συγκλονισμένος με όσα έχει μάθει, και τους κατηγορεί ευθέως για τον πόνο που του έχουν προκαλέσει. Η οικογένεια των Πανθέων, που η Χρυσοστόμη προσπαθούσε να κρατήσει ενωμένη με μυστικά, μοιάζει να διαλύεται.

Η Μάρμω αποκαλύπτει στον Κίτσο ότι το παιδί είναι δικό του. Αυτός ξαφνιάζεται, όμως δεν μοιάζει έτοιμος για μια τόσο μεγάλη ευθύνη. Μέσα στον πανικό του αρνείται να έχει ανάμιξη και θεωρεί πως ο Ανδρέας είναι ο κατάλληλος πατέρας για το παιδί.

Η Μάρμω περίμενε μία διαφορετική αντίδραση από τον Κίτσο και ήταν έτοιμη να ακολουθήσει τον έρωτά της, αλλά τώρα ψάχνει απεγνωσμένα για μια λύση στο δράμα που της έφερε η ζωή. Η απόφαση που παίρνει δίνει ιδιαίτερη χαρά σε κάποιους…


Ο Στάθης έρχεται πιο κοντά με την Αλέκα ενώ ο Λουκάς ανακαλύπτει την αλήθεια για το πρόσωπο που κρύβει η Νίνα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της. Οι δυο τους παίρνουν μία απόφαση που θα τους αλλάξει τη ζωή.

Ποιες θα είναι οι σχέσεις του Ανδρέα με την οικογένειά του, τώρα που έμαθε όλη την αλήθεια για τους γονείς του; Τι θα κάνει η Μάρμω, μετά την αντίδραση του Κίτσου στο νέο της εγκυμοσύνης; Τι αποφασίζουν η Νίνα με τον Λουκά που θα έχει αντίκτυπο και στη σχέση τους και στη ζωή τους;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».