«Οι Πανθέοι»: Η αγωνία για Μάρμω και Θάλεια κορυφώνεται

Η συνάντηση του Θωμά με την κόρη του Στρατηγού Ιγνάτιου, Βάλια, κρύβει πολλά περισσότερα από όσα μπορεί να καταλάβει ο Θωμάς

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που θα καθορίσει τη ζωή των ηρώων της σειράς «Οι Πανθέοι», έρχεται απόψε στις 21.00, στον ΣΚΑΪ.

Τα τραγικά γεγονότα δεν σταματούν και η απώλεια που θα βιώσουν κάποιοι ήρωες θα φέρει ανείπωτο πόνο στην οικογένεια των Πανθέων. Η αγωνία για την οικογένεια των Πανθέων κορυφώνεται τόσο στην Αθήνα όσο και στο Γραμματικό, όπου Μάρμω και Θάλεια δίνουν η καθεμιά τη δική της πρόωρη μάχη για να γεννήσουν.

Ο Ανδρέας σπεύδει και αναλαμβάνει να σώσει τη γυναίκα του αλλά και το μωρό ενώ αντίστοιχα,

Η Πέλλα δεν αντέχει το φλερτ του Φάνη και ζητά από τον Μαρμάρη να αποδεσμευτεί από τη δουλειά που έχει αναλάβει με την Ουρανία, ο τελευταίος όμως την αποτρέπει. Παράλληλα, ανησυχεί για την αδελφή της, Ματούλα, που βρίσκεται στην εξορία αλλά όλον αυτόν τον καιρό δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε ένα γράμμα της. Μία τυχαία συνάντηση την βάζει σε υποψίες για το ρόλο του Μαρμάρη σε όλο αυτό.

Η συνάντηση του Θωμά με την κόρη του Στρατηγού Ιγνάτιου, Βάλια, κρύβει πολλά περισσότερα από όσα μπορεί να καταλάβει ο Θωμάς αυτή τη στιγμή, που έχει βάλει ως στόχο να ενταχθεί στους Φαλαγγίτες.

Ο Στάθης έχει βάλει σκοπό να παντρευτεί την Αλέκα, για να βάλει στο χέρι την επιχείρηση του πατέρα της. Ο κυνισμός με τον οποίο αντιμετωπίζει το θέμα, κάνει έξαλλη ακόμη και τη μητέρα του, Μερόπη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο