Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η Ιουλία συναντά την τσιγγάνα – μάγισσα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι» η Μελισσάνθη είναι απόλυτα επικεντρωμένη στην φροντίδα του Απόστολου κι ο Άγγελος καταρρακώνεται.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με...

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Κορμός σοκολάτας από τον Πέτρο Συρίγο

Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής κορμό σοκολάτας.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Μετά τη γέννηση του παιδιού μου δεν είμαι ο ίδιος...

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε...

Βροχή οι αιτήσεις για το νέο «Survivor»!

Ποιοι διάσημοι μπορεί να κάνουν πάλι check in

Θέση στον ήλιο του «Survivor» αναζητεί λαός και Κολωνάκι! Τη στιγμή που γίνεται σαφάρι στη ζούγκλα των σούπερ μάρκετ για φτηνά προϊόντα, οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης ξεπέρασαν τις 20.000, με τους υποψηφίους προφανώς να λένε «τουλάχιστον θα πεινάμε στον Αγιο Δομίνικο, αλλά θα πληρωνόμαστε»!

Αν είναι να βάζουν στην τσέπη τους οι Διάσημοι κάμποσα χιλιάρικα τον μήνα, οι wannabe Mαχητές πρέπει να φτάσουν μέχρι λιποθυμίας προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα γερό μηνιάτικο! Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, πάνω από 20.000 άντρες και γυναίκες από όλα τα κοινωνικά στρώματα και κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Κύπρου έχουν στείλει στο κανάλι του Φαλήρου αίτηση συμμετοχής, καθώς και μια φωτογραφία τους, με την ελπίδα να επιλεγούν και τελικά να βρεθούν στις παραλίες της Καραϊβικής, διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Τα πράγματα όμως δεν θα είναι εύκολα για όσους τελικά βρεθούν στην άλλη άκρη του κόσμου.

Πιο αυστηροί κανόνες

Όπως λέγεται, οι κανόνες του καινούργιου «Survivor» θα γίνουν πολύ αυστηροί, ενώ οι πίστες θα ανέβουν σε βαθμό δυσκολίας και λίγοι θα μπορούν να αντεπεξέλθουν στους απαιτητικούς αγώνες μάχης. Οσοι όμως τα καταφέρνουν, δεν θα φτάνουν μόνο ένα βήμα πιο κοντά στο χρηματικό έπαθλο, αλλά θα διεκδικούν και μεγάλα δώρα.

Το σίγουρο είναι πως παρουσιαστής του νέου κύκλου θα είναι και πάλι ο Γιώργος Λιανός, ενώ αναφορικά με τους Διασήμους η παραγωγή κάνει ήδη συσκέψεις! Στη νέα ομάδα λέγεται πως θα υπάρχουν και παίκτες που άφησαν το στίγμα τους σε προηγούμενους κύκλους. Προς το παρόν, τέσσερα είναι τα ονόματα που φαίνεται να βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και την ομάδα του. Αυτά της Κατερίνας Δαλάκα, του Αρη Σοϊλέδη, του Στάθη Σχίζα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».