Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Εορταστικό το «Το πρωινό» της Παρασκευής με τον Διονύση Σχοινά

Ο Διονύσης Σχοινάς μιλάει ανοιχτά για την προσωπική και οικογενειακή του ζωή και, μαζί με την μπάντα του, υποδέχεται το 2024 με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό, ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες του

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 09:50, ο Γιώργος Λιάγκας με την ομάδα του θα κάνουν το τελευταίο «Το πρωινό» του 2023 πιο εορταστικό από ποτέ!

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, σε μία κατάθεση ψυχής, δίνει στον Γιώργο Λιάγκα μια σπάνια συνέντευξη που θα συζητηθεί.  Ο Διονύσης Σχοινάς μιλάει ανοιχτά για την προσωπική και οικογενειακή του ζωή και, μαζί με την μπάντα του, υποδέχεται το 2024 με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό, ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες του.

Οι δημοφιλείς ηθοποιοί της αγαπημένης σειράς «Η ΜΑΓΙΣΣΑ» βγαίνουν για λίγο από τους ξεχωριστούς ρόλους των ηρώων που υποδύονται, ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο και μοιράζονται αναμνήσεις από τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής τους.


Την εορταστική σύνθεση του «ΠΡΩΙΝΟΥ» συμπληρώνουν πολλοί καλεσμένοι, οι οποίοι κάνουν τον απολογισμό τους με εξομολογητική διάθεση, και μοιράζονται τις επιθυμίες τους για τη νέα χρονιά. Αποκαλύπτουν, ακόμη, πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις από τις οποίες θα ήθελαν να απαλλαγούν το 2024!


Η Λίτσα Πατέρα αναλύει τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2024, ενώ ο Αλέξανδρος Παπανδρέου παρουσιάζει το πιο γευστικό εορταστικό μενού για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.




Μποζουκια Αθηνα