Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Αυτές οι σειρές του ΑΝΤ1 μπαίνουν στο Netflix

Ωραίες σειρές!

Η Antenna Studios, o κορυφαίος διανομέας ελληνικού περιεχομένου, εξασφάλισε την προβολή των δύο αγαπημένων ΑΝΤ1+ Originals, «Σέρρες» και «Σώσε Με», στο Netflix, συνεχίζοντας τα επιτυχημένα της βήματα στον χώρο της παραγωγής και διανομής περιεχόμενου.

Η Antenna Studios του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, έχοντας ήδη στο ενεργητικό της σημαντικές διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων, επεκτείνει σταθερά τη δράση της στη διεθνή αγορά ψυχαγωγίας και θεάματος, φέρνοντας νέα premium project και διευρύνοντας ταυτόχρονα το δίκτυο συνεργατών της.

Τα δύο αγαπημένα ΑΝΤ1+ Originals, η κωμική σειρά «Σέρρες» και το ψυχολογικό θρίλερ «Σώσε Με», που έχουν ήδη προβληθεί στον ΑΝΤ1 με μεγάλη επιτυχία, και είναι διαθέσιμα για τους συνδρομητές του ΑΝΤ1+, θα ξεκινήσουν το «ταξίδι» τους στο Netflix, σε Ελλάδα και Κύπρο, στις 15 Ιανουαρίου 2024.

Οι «ΣΕΡΡΕΣ», η σειρά-ύμνος στη διαφορετικότητα που απέσπασε δεκάδες διθυραμβικές κριτικές, αποτελεί μία από τις πιο τολμηρές και επίκαιρες ιστορίες που δημιούργησε το σπάνιο ταλέντο του Γιώργου Καπουτζίδη. Η σειρά 10 επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη, χαρακτηρίζεται από ισχυρές, αλλά μετρημένες, δόσεις γέλιου και συγκίνησης. Οι «ΣΕΡΡΕΣ», μέσα από την ιδιαίτερη σχέση ενός πατέρα με τον γιο του, βλέπουν τη ζωή με άλλα μάτια και αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα με ειλικρίνεια, ευγένεια και αποδοχή.

Το «ΣΩΣΕ ΜΕ», η δεύτερη σειρά που εξασφάλισε το Netflix, είναι μια ιστορία ενοχής, εκδίκησης και λύτρωσης που ενώνει ξανά τη μοίρα δύο γυναικών. Το ψυχολογικό θρίλερ σε σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου, με φόντο την ελληνική επαρχία, αφηγείται το κυνήγι ενός κατά συρροή δολοφόνου και βασίζεται στο ομότιτλο best seller μυθιστόρημα του επιτυχημένου συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας Δημήτρη Σίμου.

Η Antenna Studios μετά και την επιτυχημένη διανομή των «Άγριων Μελισσών» σε χώρες του εξωτερικού, συνεχίζει την εκρηκτική της ανάπτυξη και τη δημιουργική της πορεία, επιβεβαιώνοντας το κριτήριο επιλογής και τη σταθερή πίστη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στους Έλληνες δημιουργούς και στην ποιότητα της δουλειάς τους.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος



Μποζουκια Αθηνα