Ελένη Μενεγάκη: Η επιστροφή, οι ευχές για καλή χρονιά και το ρόδι που δεν κατάφερε να σπάσει

«Καλή χρόνια με υγεία και χαμόγελα, με πραγματικά ωραίες ιδέες που να γίνονται πράξη, με αλλαγές ακόμα και αν μας ζορίζουν»

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην εκπομπή της για τη νέα χρονιά και αφού ευχήθηκε στους τηλεθεατές δεν έσπασε το καθιερωμένο ρόδι.

«Καλή χρόνια με υγεία και χαμόγελα, με πραγματικά ωραίες ιδέες που να γίνονται πράξη, με αλλαγές ακόμα και αν μας ζορίζουν. Αλλαγές σε πράγματα τα οποία σκεφτόμαστε να κάνουμε και δεν τα κάνουμε εύκολα, να είμαι πιο επίμονοι και να ρισκάρουμε εκ του ασφαλούς πάντα, εγώ τουλάχιστον είμαι αυτού του ρίσκου.

Ελπίζω φέτος να το σπάσω το ρόδι, πέρυσι δεν τα κατάφερα.  Να πω ότι δεν έφαγα; Να πω ότι δεν κοιμήθηκα; Όλα τα έκανα. Εγώ σήμερα έχω την αίσθηση ότι έχουμε μια έναρξη Σεπτεμβρίου, έχω μια ελαφριά αμηχανία και έξτρα ζωηράδα. Μου έλειψε αυτή η καθημερινότητα!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.