Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Ερώτηση από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το κόψιμο της σειράς «Μετά τη φωτιά» από τον ΑΝΤ1

«Μετά τη φωτιά» και στη Βουλή!

Φωτιά και πυρκαγιά έχει ανάψει στον ΑΝΤ1 η απόφασή του να διακόψει την κοινωνική δραματική σειρά «Μετά τη φωτιά» με το λαμπρό καστ ηθοποιών. Η υπόθεση έφτασε μέχρι και στη Βουλή! Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή.

Στιγμιότυπο από το σίριαλ «Μετά τη φωτιά»

Τη στιγμή που τον δρόμο της Δικαιοσύνης φαίνεται ότι παίρνει η αιφνιδιαστική διακοπή της σειράς «Μετά τη φωτιά» από τον ΑΝΤ1, καθώς η Tanweer Productions, που είχε αναλάβει την εκτέλεση παραγωγής του σίριαλ, θα κινηθεί νομικά κατά της απόφασης της τηλεοπτικής εταιρίας του ΑΝΤ1,

με βάση το υπογεγραμμένο συμβόλαιο που είχε υπογραφεί ανάμεσα στις δύο πλευρές για το ελάχιστο εγγυημένο όριο της προβολής των 60 επεισοδίων, δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, η Κυριακή Μάλαμα και ο Γιώργος Γαβρήλος, τομεάρχες Πολιτισμού και Εργασίας, κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή για το επίμαχο θέμα, που είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς δουλειά πολλοί εργαζόμενοι!

Την πρωτοχρονιά

Όπως αναφέρουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, η σειρά διακόπηκε ξαφνικά την Πρωτοχρονιά, μέσα από μια λιτή και ασαφή ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού AΝΤ1. Συγκεκριμένα, τονίζουν στην ερώτησή τους: «Η διακοπή της σειράς είχε ως αποτέλεσμα εκατοντάδες άνθρωποι, ηθοποιοί, συντελεστές, τεχνικοί να απολέσουν την εργασία τους, συμβόλαια να μείνουν χωρίς αντίκρισμα και οικονομικές υποχρεώσεις να παραμένουν σε εκκρεμότητα, τη στιγμή μάλιστα που υπήρχε για αυτήν την παραγωγή και χρηματοδότηση από το ΕΚΟΜΕ».

Κυριακή Μάλαμα

Οι δύο τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν τρία ερωτήματα στους συναρμόδιους υπουργούς, ζητώντας απαντήσεις: «Σε ποιες ενέργειες θα προβεί το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων εργαζομένων που χάνουν τη δουλειά τους;

Δόθηκε χρηματοδότηση από το ΕΚΟΜΕ για τη συγκεκριμένη παραγωγή και σε ποιο ποσό; Θα αναζητηθούν τα χρήματα; Σκοπεύει να προχωρήσει το υπουργείο Πολιτισμού σε πρωτοβουλίες για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων στον χώρο του θεάματος – ακροάματος, ώστε να περιοριστεί η εργασιακή επισφάλεια στον χώρο;»

Γιώργος Γαβρήλος

Στο πλαίσιο αυτό, σε μια δημόσια καταγγελία προχώρησε και η Εταιρία Ελλήνων Σκηνοθετών για την ξαφνική διακοπή της τηλεοπτικής σειράς «Μετά τη φωτιά» από τον ΑΝΤ1.

«Είναι απαράδεκτη η απόλυτη αυτή συμπεριφορά ενός επώνυμου σταθμού όπως ο ΑΝΤ1, που αφήνει πλέον εκτός εργασίας τούς μέχρι τότε συμβαλλόμενους σκηνοθέτες, τεχνικούς και καλλιτεχνικούς συνεργάτες και ηθοποιούς της σειράς. Περιμένουμε μια δίκαιη διευθέτηση του έκτακτου θέματος που προέκυψε» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην καταγγελία τους.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα