ANT1 καλεί Βίκυ Καγιά

Eίναι ένα δυνατό «brand name»

H Βίκυ Καγιά στον ΑΝΤ1; Αναμφισβήτητα το πρώην μοντέλο είναι ένα δυνατό «brand name» που όλα τα κανάλια θα ήθελαν στο δυναμικό τους. Η ρήξη της με το Star και η απόφασή της να φύγει από το «Shopping Star» και το «GNTM» δεν σημαίνει όμως ότι η γνωστή παρουσιάστρια θα μείνει εκτός τηλεόρασης. Μπορεί να κάνει μια ανάπαυλα τη φετινή σεζόν, αλλά θα επιστρέψει και πάλι σε αυτήν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βίκυ Καγιά βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1. Μάλιστα, όπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά, ήδη έχει κάνει το πρώτο ραντεβού με υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού του Αμαρουσίου που ανοίγει το κεφάλαιο της επαναφοράς της στον σταθμό.

Το σενάριο αυτό μάλιστα -και ειδικά για την επιστροφή της στη βραδινή ζώνη το φθινόπωρο του 2024- ενισχύεται και από την πρόσφατη έλευση του Νίκου Χριστοφόρου στη Διεύθυνση Προγράμματος του ΑΝΤ1, που βλέπει την Καγιά με θετικό μάτι. Ακόμη ένας παράγοντας που θα μετρήσει ιδιαίτερα για τα μελλοντικά πλάνα όχι μόνο του ΑΝΤ1 αλλά και όλων των καναλιών είναι οι εξαγγελθείσες περικοπές από το ΕΚΟΜΕ, που αναμένεται να περιορίσουν τις παραγωγές της μυθοπλασίας και θα τα υποχρεώσουν να βρουν άλλες λύσεις για να γεμίσουν το πρόγραμμά τους, όπως ριάλιτι, εκπομπές, μαγκαζίνο και σόου. Και εκεί μια Καγιά ταιριάζει γάντι!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.