«Παραλία» και «Ηλέκτρα» βάζουν σε σκέψεις την ΕΡΤ

Η όμορφη ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη έγινε πρωταγωνίστρια πρώτου μεγέθους στην ΕΡΤ και έχει μαγέψει τους πάντες ως γιατρός Υπατία από την Κρήτη, στη σειρά εποχής «Παραλία», που στέκεται επάξια στον ανταγωνισμό, με το κοντέρ της τηλεθέασης να φτάνει το 8% στο γενικό σύνολο!

Η ηθοποιός, που έγινε και πρόσφατα μανούλα, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Αλλά και η γοητευτική ηθοποιός Εμιλυ Κολιανδρή και σύζυγος του γνωστού καλλιτέχνη Χρήστου Λούλη, την οποία λατρέψαμε στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» ως Βικτώρια, δίπλα στον Σπύρο Παπαδόπουλο, απέδειξε ότι είναι brand name στον χώρο της μυθοπλασίας και ηγείται φέτος στη δραματική σειρά «Ηλέκτρα», φέρνοντας ποσοστά στο γενικό σύνολο που αγγίζουν το 7,9%.

Mέσα στο επόμενο διάστημα λοιπόν η διοίκηση της ΕΡΤ1 αναμένεται να πάρει τις οριστικές της αποφάσεις για τη συνέχιση ή όχι των δύο αγαπημένων σειρών, με όλα να δείχνουν ότι και τα δύο σίριαλ έχουν σοβαρές πιθανότητες να πάρουν το… εισιτήριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.