Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά on air τη στηρίζουν λίγες ώρες πριν την κηδεία του πατέρα της

«Της στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά στη Φαίη και την αγάπη μας και η σκέψη μας είναι μαζί της και μαζί με όλη την οικογένεια»

Λίγες ώρες πριν τη κηδεία του πατέρα της Φαίης Σκορδά η εκπομπή της βγήκε κανονικά στον αέρα με τους συνεργάτες της να μη κρύβουν για δεύτερη ημέρα τη θλίψη τους.

«Καλημέρα! Η δεύτερη ημέρα για εμάς εδώ στο “Fay’s time”, δύσκολη ίσως πιο δύσκολη. Πέρασαν 24 ώρες και προσπαθούμε να διαχειριστούμε αυτή τη πολύ δύσκολη στιγμή που βιώνει η Φαίη μας.

Διαβάστε επίσης: Ουγγαρέζος κατά ΣΚΑΙ που έβγαλε στον αέρα εκπομπή της Σκορδά: «Να κάνεις νούμερα με άδεια καρέκλα;»

Οι ψυχές όλων θα ήθελαν να είναι στο Κιλκίς, τα σώματα είναι όμως εδώ γιατί η εκπομπή πρέπει να βγει και τώρα και τις επόμενες ημέρες», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιώργος Λιάγκας αποχώρησε από την εκπομπή για να πάει στην κηδεία του πρώην πεθερού του

«Της στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά στη Φαίη και την αγάπη μας και η σκέψη μας είναι μαζί της και μαζί με όλη την οικογένεια», πρόσθεσε η Μαρία Φραγκάκη.

Διαβάστε επίσης: Τσιμτσιλή σε Σκορδά: «Φαιάκι, να είσαι δυνατή και να σε προσέχει από ψηλά ο μπαμπάκας σου»

Διαβάστε επίσης: Τα συλλυπητήρια της Κατερίνας Καινούργιου στη Φαίη Σκορδά: «Κουράγιο»

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα