Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Και πώς να μην υπάρχει «Μουρμούρα» με τέτοια νούμερα;

Για πόσο ακόμη;

Για πόσο ακόμη; Μήπως έκανε κοιλιά; Μήπως μας έλειψαν η Βουλίστα και η Καίτη Κίτσο; Τι έχει συμβεί; Για 11η σεζόν συνεχίζεται στον Alpha και φέτος η αγαπημένη κωμική σειρά των τηλεθεατών «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Φέτος όμως πρώτη φορά το σίριαλ παρουσιάζει χαμηλά νούμερα στην τηλεθέαση και σε αυτό ίσως έχει συμβάλει η αλλαγή προσώπων ύστερα από κάποιες αποχωρήσεις από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της παραγωγής, όπως η Κλέλια Ρένεση, αλλά και η μία και μοναδική Ελένη Κοκκίδου.

Ετσι λέγεται ότι βασικά στελέχη του Alpha συζητούν το κατά πόσο θα πρέπει να συνεχιστεί η σειρά ακόμα μία σεζόν -κάποιοι από τη διοίκηση επιθυμούν κάτι τέτοιο, καθώς λατρεύουν τους ηθοποιούς Βλαδίμηρο Κυριακίδη (κυρ Ηλίας) και Αντώνη Αντωνίου (Μηνάς)- ή θα πρέπει να ρίξει αυλαία τον Ιούνιο. Μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίξει το αν θα συνεχιστεί και για τέταρτη σεζόν ο «Σασμός». Αν ο «Σασμός» ολοκληρωθεί φέτος, όπως και «Ο παράδεισος των κυριών» και «Το προξενιό της Ιουλίας», το κανάλι θα έχει χάσει όλες τις σταθερές του.

Γι’ αυτό σκέφτεται να συνεχίσει τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», θέλοντας να υπάρχει μια ασφάλεια ανάμεσα στις νέες παραγωγές που θα δούμε την επόμενη σεζόν. Αν ο «Σασμός» συνεχίσει, μπορεί η «Μουρμούρα» να μας αποχαιρετήσει. Για να δούμε πού θα κάτσει η μπίλια!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...






Μποζουκια Αθηνα