Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραμένει στον ΑΝΤ1!

Άγκυρα

Το τηλεοπτικό μέλλον του Γρηγόρη Αρναούτογλου έχει γίνει θέμα συζήτησης το τελευταίο διάστημα σε όλες τις ψυχαγωγικές τηλεοπτικές εκπομπές.

Το ερώτημα που συνεχίζει να υπάρχει στην τηλεοπτική πιάτσα είναι αν ο Γρηγόρης θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1, στην ίδια ζώνη, ή θα μετακινηθεί σε άλλο κανάλι.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης έβαλε πάντως και μια πινελιά ίντριγκας: «Σχετικά με τον Γρηγόρη υπήρχε μια πρόταση από το Mega, από την προηγούμενη σεζόν, μία άκρως δελεαστική πρόταση, η οποία μπορώ να πω ότι συνοδευόταν από μια “λευκή επιταγή”.

Γιατί, όταν έχεις να κάνεις με ένα πρόσωπο σαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον ρωτάς κιόλας τι θέλει να κάνει, δεν του λες απλά “θέλω να κάνεις αυτό”. Ο Γρηγόρης είναι ένα πολυεργαλείο, που έχει δοκιμαστεί σε πάρα πολλές ζώνες και σε όλες με τεράστια επιτυχία.

Ομως ο Γρηγόρης προτίμησε τον ΑΝΤ1. Μαθαίνουμε, λοιπόν, σήμερα ότι ο Γρηγόρης έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον ΑΝΤ1, θεωρείται τελειωτικό, τα συμβόλαια γράφονται και μπορεί αυτή τη στιγμή που μιλάμε να έχουν πέσει και οι υπογραφές. Δεν θα αργήσει, όπως μου λένε, να έρθει και η επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι του Αμαρουσίου. Ο Γρηγόρης θέλει να κάνει ξανά τον “Εκατομμυριούχο” και το “2night Show”, και αυτό θέλει και το κανάλι».

Η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» αναφέρθηκε και στις καλές σχέσεις του Αρναούτογλου με τον Θοδωρή Κυριακού: «Στη μιντιακή αγορά λέγανε ότι ο ΑΝΤ1 έχει αδικήσει το τηλεπαιχνίδι “Εκατομμυριούχος”, που σκίζει, καθώς μία το έβαζε, μία το έβγαζε για να τακτοποιηθούν οι “Ράδιο Αρβύλα” και ότι αυτό ο Γρηγόρης το είχε ως παράπονο.

Μάλιστα κάποιοι έλεγαν ότι το μόνο πρόβλημα που υπάρχει στο κανάλι του ΑΝΤ1 είναι ότι τα τρία βασικά στελέχη του, οι τρεις παρουσιαστές του, δεν μιλιούνται μεταξύ τους. Ο Γρηγόρης, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Αντώνης Κανάκης».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα