Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Η ταινία της Μιμής Ντενίση κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 25 Μαΐου

Ξεριζωμός και νοσταλγία

H Mιμή Ντενίση κατακτά την παγκόσμια συνδρομητική τηλεόραση στις 25 Μαΐου! Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της αριστουργηματικής ελληνικής ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» στο Netflix, για τον ξεριζωμό των Ελλήνων από τη Μικρά Ασία το 1922, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη και σενάριο Μιμής Ντενίση.

Είναι βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση που αφορά την καταστροφή της Σμύρνης και τη λεηλασία της το 1922 από τους φανατικούς Νεότουρκους. Η κάμερα ακολουθεί μια Ελληνίδα της υψηλής κοινωνίας στη Σμύρνη των αρχών του 20ού αιώνα, τη Φιλιώ, και τις αναμνήσεις της από την κοσμοπολίτικη πατρίδα της με τα αρώματα, τα μπαχαρικά, τις συνταγές, τις βεγγέρες, τους έρωτες, τους γάμους και την ελπίδα για ένωση με την Ελλάδα.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών, όπως οι Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρης, Μπουράκ Χακί, Κρατερός Κατσούλης, Κατερίνα Γερονικολού, Γιάννης Βογιατζής, Ταμίλα Κουλίεβα, Αναστασία Παντούση, Χρήστος Στέργιογλου κ.ά. Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν σε Λέσβο, Χίο, Αθήνα, Πειραιά και Φάληρο. Μάλιστα, με αφορμή την ταινία, στη Μυτιλήνη ανακινήθηκε και το θέμα των σύγχρονων προσφύγων που έχουν κατακλύσει το νησί του βορείου Αιγαίου από τις χώρες της Μέσης Ανατολής.

Ο προϋπολογισμός της ταινίας ξεπέρασε τα 4.000.000 ευρώ, γεγονός που την καθιστά την ακριβότερη παραγωγή του ελληνικού κινηματογράφου. Λόγω της πανδημίας του Covid-19 δεν είχε την απήχηση που έπρεπε στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά κάτι μας λέει ότι στη διεθνή ψηφιακή πλατφόρμα θα θριαμβεύσει!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα






Μποζουκια Αθηνα