Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Πένθος για τη Νικολέττα Ράλλη – Έφυγε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες βιώνει η Νικολέττα Ράλλη καθώς έχασε τον πατέρα της. Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες του και τον αποχαιρέτησε γράφοντας δυο λόγια.

Οριστικός χωρισμός για Λαγούτη – Φεντόρουφ: Το επιβεβαίωσε ο ηθοποιός

Ο Πέτρος Λαγούτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού του με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Σπόντα Λιάγκα για διάρκεια εκπομπής: «Ούτε εμάς θα καθόμουν να μας δω...

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ενοχλημένος με τη διάρκεια φέτος της εκπομπής του και με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά σύμφωνα με τις οποίες δεν βλέπει τηλεόραση βρήκε ευκαιρία να πετάξει τις σπόντες του.

Φίλιππος Ντε Γκρες – Νίνα Φλορ: Πολυτελείς διακοπές στο Μεξικό

Τις πολυτελέστατες διακοπές τους στο Μεξικό απολαμβάνουν η Νίνα Φλορ και ο Φίλιππος Ντε Γκρες, που συνεχίζουν να μοιράζονται στιγμές από την κοινή τους ζωή και τις εξορμήσεις τους στη φύση.

Προς την έξοδο από τον Σκάι ο Ατζούν

Πετάνε τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό το 2025;

Πετάνε τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, το 2025, από τον Σκάι; Σταδιακή αλλαγή του προφίλ του σταθμού του Νέου Φαλήρου, που έχει ταυτιστεί τα τελευταία χρόνια με τα ριάλιτι, θα πραγματοποιήσει τους επόμενους μήνες ο Σκάι, με χρονικό ορίζοντα υλοποίησης αυτής της στροφής την προσεχή σεζόν. Οι αλλαγές θα γίνουν βήμα βήμα και χωρίς βεβιασμένες κινήσεις, ενώ αναμένεται να διαφοροποιηθεί σταδιακά η ποσόστωση των προγραμμάτων του Ατζούν Ιλιτζαλί έναντι άλλου περιεχομένου.

Με λίγα λόγια, θα αλλάξει η συμφωνία μεταξύ Σκάι και Acun Medya σχετικά με την παραχώρηση όλης της βραδινής ζώνης στα χέρια του Τούρκου τηλεοπτικού παραγωγού. Ηδη η Δευτέρα το βράδυ (21.00), παραχωρήθηκε στο ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων του Αλέξη Παπαχελά «Η σκοτεινή δεκαετία 1964-1974», ενώ, μετά το τέλος του ντοκιμαντέρ, θα παραμείνει στην ευθύνη του ενημερωτικού τομέα, είτε με την προβολή νέου ντοκιμαντέρ είτε με εκπομπή λόγου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο β’ μισό της σεζόν ενδέχεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα του Σκάι και μια σειρά μυθοπλασίας, εφόσον βρεθεί το κατάλληλο προϊόν που θα δώσει τον τόνο της στροφής περιεχομένου.

Πού οφείλεται αυτή η μετάλλαξη; Ο Κωνσταντίνος Ζούλας ως νέος διευθύνων σύμβουλος θέλει να επενδύσει στην ενημέρωση και, όπως φαίνεται, θα βάλει τη διευθύντρια Προγράμματος του Σκάι Αλκηστη Μαραγκουδάκη στην… πρίζα. Δημοσιογράφος προερχόμενος από δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές, αλλά και τέως πρόεδρος της ΕΡΤ, ο νέος διευθύνων σύμβουλος του Σκάι Κωνσταντίνος Ζούλας ενισχύει το περιεχόμενο του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου όσον αφορά την ενημέρωση και κόβει… χειρουργικά την ψυχαγωγία. Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ανώτατου πλέον στελέχους του Σκάι στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή στο Παγκράτι, στην προβολή του ντοκιμαντέρ του διευθυντή της «Καθημερινής» Αλέξη Παπαχελά «1964-1974: Η σκοτεινή δεκαετία», είχε συμβολισμούς, όπως και να το κάνουμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».