Σεφερλής επί δύο στον Σκάι

«Ορκιστείτε παρακαλώ»

Οχι μόνο δεν φεύγει, αλλά αβγατίζει κιόλας! Και με το «Ορκιστείτε παρακαλώ» ο Μάρκος Σεφερλής στον Σκάι! Διασώθηκε προς το παρόν το μαγειρικό τηλεπαιχνίδι του Μάρκου Σεφερλή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» και, παρά τις χαμηλές τηλεθεάσεις, θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

Ο Μάρκος Σεφερλής θα έχει ραντεβού με τον Σκάι μέσα στην εβδομάδα και για άλλες παραγωγές. Στο «μενού» της συνάντησης περιλαμβάνεται το μέλλον του «Ορκιστείτε παρακαλώ» και αν τελικά θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα από το κανάλι του Νέου Φαλήρου.

Το κανάλι αναμένει την τελική πρόταση του Μάρκου για το στήσιμο του format προκειμένου να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την κωμική δικαστική σειρά. Πάντως, σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, ο Σκάι σκέφτεται για την επόμενη τηλεοπτικό σεζόν ολικό λίφτινγκ της απογευματινής ζώνης του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.