O ΑΝΤ1…. εξαφάνισε τη μία ημέρα μετάδοσης της «Μάγισσας»

Το «μαχαίρι» και η έντονη αντίδραση της Μαρίας Κίτσου

Σε αλλαγή προγραμματισμού προχωράει ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 μετά τα μονοψήφια νούμερα που σημειώνει η «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» στην prime time ζώνη. Η σειρά δεν κατάφερε να μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό, με το κανάλι του Αμαρουσίου να παίρνει δραστικά μέτρα, κόβοντας τη μία από τις δύο μέρες προβολής της.

Ετσι, η «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» θα προβάλλεται μόνο κάθε Δευτέρα στις 22.30, ενώ το «VIΠ – Καλά γεράματα» από την ερχόμενη εβδομάδα θα παίζει κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 22.30. Με την κίνηση αυτή ο ΑΝΤ1 προστατεύει τη σειρά από το «μαχαίρι», αφού, σύμφωνα με πληροφορίες της «Εspresso», έπεσε και αυτή η περίπτωση στο τραπέζι των συσκέψεων των ισχυρών ανθρώπων του καναλιού με την παραγωγή.

Η συμφωνία του ΑΝΤ1 με τους δημιουργούς της σειράς είναι για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων, συνολικά 72, τα οποία θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο. Για την απόφαση να κοπεί η μία μέρα προβολής έχουν ενημερωθεί όλοι οι συντελεστές και οι δημιουργοί, με τις συζητήσεις να γίνονται σε έντονο κλίμα και με τη Μαρία Κίτσου να εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τη μείωση των επεισοδίων. Μάλιστα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η ταλαντούχα ηθοποιός παραδέχεται στον κύκλο της πως μετάνιωσε που είπε το «ναι», καθώς, όταν της έγινε η πρόταση, της παρουσίαζαν σίγουρη την επιτυχία της σειράς.

«Η πρόταση μου έγινε σε μια παράσταση της “Μήδειας” και έγινε το καλοκαίρι από τη Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη. Μου σιγοψιθύρισαν ότι σκοπεύουν να κάνουν κάτι σαν πρίκουελ και με είχαν στο μυαλό τους για τον ρόλο αυτόν. Δηλώνω συγκλονισμένη από το υλικό που έχω πάρει στα χέρια μου. Νομίζω θα καθηλώσει το κοινό. Δεν θα έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο» είχε αναφέρει η ίδια σε βίντεό της στα social media. Σήμερα η ηθοποιός νιώθει απογοήτευση, ενώ δέχεται συνεχώς και ερωτήσεις θεατών για το μέλλον της σειράς, κάτι που την έχει κουράσει πολύ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...