Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Οι «Singles» έσμιξαν πάλι έπειτα από 20 χρόνια

Τα σίκουελ είναι της μόδας! Και όμως, έρχεται ξανά η σειρά «Singles» στη μικρή μας οθόνη! Η Μαρία Σολωμού και η Σάννυ Χατζηαργύρη από τους «Singles» είκοσι χρόνια μετά την προβολή της σειράς ξανασυναντήθηκαν, με τη φωτογραφία τους να γίνεται viral. Στη φωτογραφία με τις τηλεοπτικές «Ράνια» και «Λίλα», που έγραψαν ιστορία στο γυαλί, ήταν και ο σεναριογράφος των «Singles», Γιώργος Φειδάς, αλλά και οι δύο ηθοποιοί που υποδύονταν τα παιδιά τους, Αγγελο και Λουκά.

Οπως εξήγησε η Μαρία Σολωμού μέσα από τα stories που ανέβασε στο προφίλ της στο Ιnstagram, το καστ συναντήθηκε πάλι για να κόψει πρωτοχρονιάτικη πίτα. Μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε πάλι τους «Singles» στην τηλεόραση, χωρίς όμως να θέλει ακόμα να δώσει πολλές λεπτομέρειες εάν θα είναι νέος κύκλος ή κάτι άλλο. «Ανέβασα κάτι stories από το σπίτι της Ράνιας, όπου κόψαμε την πίτα και έφαγα δύο κομμάτια. Μαζευτήκαμε διάφοροι, όχι, δεν ήταν reunion, αν και συμπληρώνονται τώρα τα 20 χρόνια από τους “Singles”. Υπάρχουν διάφορες συζητήσεις, πολύ έντονες, θέλω να ησυχάσετε και να χαρείτε… εσωτερικώς!» είπε η Μαρία Σολωμού.

Η σειρά παρουσίαζε τις ζωές μιας παρέας νεαρών, τις εργασιακές και τις μεταξύ τους σχέσεις, ερωτικές και κοινωνικές (προβλήθηκε από το Mega τις σεζόν 2004-2008). Σε κάθε επεισόδιο περιγράφονται από τους ήρωες θεωρίες ζωής, ενώ μέσα από τη σειρά θίγονται διάφορα κοινωνικά ζητήματα, όπως η φιλία, η σεξουαλικότητα, η οικογένεια και κυρίως οι σχέσεις των ανθρώπων στις ημέρες μας.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα