Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

Απλήρωτοι από την Barking Well Media οι εργαζόμενοι στην παραγωγή της εκπομπής του Μουτσινά «ΝΜ Βραδιάτικα» στον Alpha

Ο κόμπος στο χτένι με Κοκλώνη

Σοβαρά οικονομικά προβλήματα εμφανίζονται στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον Alpha! Απλήρωτοι είναι στην παραγωγή «ΝΜ Βραδιάτικα» οι εργαζόμενοι, οι οποίοι κάνουν πολλή υπομονή αλλά και παράπονα στην εταιρία Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη. H κρίση στην Barking Well Media, όπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά, θα έχει ως συνέπεια κάθε πιθανό ενδεχόμενο για το μέλλον της εκπομπής στον Alpha. Γεγονός είναι ότι το «ΝΜ Βραδιάτικα» αποτέλεσε για λίγο καιρό την επιλογή του τηλεοπτικού κοινού στη late night ζώνη με σχετικά μέτρια νούμερα τηλεθέασης. Ωστόσο, οι εξελίξεις δείχνουν ότι η αποχώρηση βασικών προσώπων της εκπομπής έχουν σοβαρό αντίκτυπο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο οριστικού τέλους.

Ο Alpha αναμένεται να λάβει σύντομα την τελική απόφαση, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς φαίνεται πως θα συνεχίσει την πορεία του στο κανάλι, πιθανότατα σε έναν νέο ρόλο, αφού ο σταθμός τον υπολογίζει ως τηλεοπτικό σταρ, περιμένοντας να αξιοποιήσει το ταλέντο του και την πείρα του σε μία άλλη εκπομπή. Μετά την παραίτηση-βόμβα της αρχισυντάκτριας Αγγελικής Γιαννακοπούλου από την εκπομπή, το κλίμα βράζει στην παραγωγή. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» στο Open τόνισε πως η ομάδα του Νίκου Μουτσινά παλεύει πολύ για τη συγκεκριμένη βραδινή εκπομπή, παρά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και τη δυσαρέσκεια που υπάρχει, ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως πριν από έναν μήνα η εκπομπή ήταν να μη βγει, επειδή ήταν όλοι απλήρωτοι, όμως τελικά πήραν τον μισθό τους, σχεδόν εκβιαστικά από την εταιρία.

«Ολα αυτά είναι ψυχοφθόρα, έφτασε ο κόμπος στο χτένι! Οταν πηγαίνεις και δουλεύεις και πληρώνεσαι με απειλές και γίνεται με το στανιό και όταν είναι συνεχόμενα όλα αυτά τα προβλήματα, που είναι και πολλά, μετά μαζεύονται αρκετά θέματα. Οι άνθρωποι ήταν απλήρωτοι. Οταν έφτασε η μέρα της εκπομπής, οι εργαζόμενοι είπαν ότι, αν δεν πληρωθούν, δεν θα βγει η εκπομπή. Πληρώθηκαν τελικά και βγήκε» αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τον Νίκο Μουτσινά και την εκπομπή του.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα