Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Ο Σκάι θέλει να κρατήσει τον Σεφερλή και του πρότεινε εκπομπή στην prime time ζώνη

Το κατά Μάρκον... συμβόλαιο

Ο Μάρκος είναι περιζήτητος από τα κανάλια και το ξέρει πολύ καλά αυτό… Ο κόσμος τον αγαπά και του το δείχνει ποικιλοτρόπως, ιδίως στο θέατρο! Προς ανανέωση λοιπόν είναι το συμβόλαιο του Μάρκου Σεφερλή με τον Σκάι και μάλιστα με «One Mark Show»! Με θετικό πρόσημο συνεχίζονται οι συζητήσεις μεταξύ του καναλιού και του Σεφερλή για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Μάλιστα τρέχει να τον καπαρώσει πριν κάνει την κίνηση ματ ο ΑΝΤ1 με παραπάνω λεφτά και δελεαστικές τηλεοπτικές προτάσεις.

Το διετές συμβόλαιο του κωμικού ολοκληρώνεται -ως γνωστόν- το καλοκαίρι και το μόνο βέβαιο αυτή τη στιγμή είναι πως δεν θα συνεχιστεί το μαγειρικό τηλεπαιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα απ’ τη δική σου», καθώς ειδικά την τελευταία σεζόν καταγράφει χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης και έχει σημειώσει θεματική κοιλιά. Επίσης δεν πρόκειται να προχωρήσει η αναβίωση του κωμικού σίριαλ «Ορκιστείτε, παρακαλώ», της θρυλικής σειράς που είχε προβληθεί τη δεκαετία του ’80 από την ΕΡΤ, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μιχαλόπουλο, και αφορούσε διάφορες ευτράπελες δικαστικές υποθέσεις. Και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Μάρκος…

Στην πρίζα

Στην αρχή δυσανασχέτησε με τον Σκάι, αλλά η πρόταση που του έκανε για κάτι πιο μοντέρνο και σύγχρονο τον έβαλε στην πρίζα. Αυτό που συζητά τώρα ο Μάρκος Σεφερλής με τον Σκάι είναι ένα πρόγραμμα μία φορά την εβδομάδα σε ζώνη prime time, που θα έχει στοιχεία από τις θεατρικές του παραστάσεις, με έμφαση στη σάτιρα και την αλληλεπίδραση με το κοινό. Οπως δηλαδή ήταν το «One Mark Show» που είχε παρουσιάσει πριν από μια δεκαετία στη συχνότητα του Mega. Φυσικά, εφόσον υπάρξει νέο συμβόλαιο συνεργασίας του Μάρκου Σεφερλή με τον Σκάι, θα ανανεωθεί και η συμφωνία του για την προβολή των μαγνητοσκοπημένων θεατρικών παραστάσεών του από τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.




Μποζουκια Αθηνα