Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ο Θάνος Λέκκας ως γκουρού στους «Τρομερούς γονείς»

Ο Θάνος Λέκκας, ως γκουρού Δαμασκηνός, έρχεται για να «καθαρίσει» την αύρα στο σπίτι της οικογένειας Στεφανίδη στη σειρά «Τρομεροί γονείς».

Στο σφυρί τα κειμήλια του 1821

Κομμάτια από την Ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης βγαίνουν στο σφυρί στο πλαίσιο μεγάλης δημοπρασίας, που οργανώνει ο οίκος Βέργος την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έφτασα 40+ για να αρχίσω να ευχαριστιέμαι τα πράγματα»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε σε συνέντευξή της για τη ψυχοθεραπεία και πόσο τη βοήθησε.

Ποια Ελληνίδα ηθοποιός είναι η μικρούλα;

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε στην αγκαλιά του πατέρα του δεν είναι άλλο από τη

«The 2Night Show»: Καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Barbz

Απόψε, στις 24:00 o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Grand Hotel», μιλάει για τον ρόλο του αστυνόμου Κομνηνού, που υποδύεται, και αποκαλύπτει τις δικές του προσθήκες στον χαρακτήρα. Έπειτα, αναφέρεται στην επιτυχημένη πορεία του στην υποκριτική, τους ρόλους του στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση και αποκαλύπτει την εξέλιξη που αποκτά με το πέρασμα των χρόνων. Αισθάνεται επαγγελματική ανασφάλεια;

Γιατί αποφεύγει να κάνει τον απολογισμό του; Εξακολουθεί ακόμα να υφίσταται ο διαχωρισμός ανάμεσα σε εμπορικούς και ποιοτικούς ηθοποιούς; Στη συνέχεια, μιλάει με τρυφερά λόγια για την οικογένειά του, τη σύζυγό του Μπέσσυ Μάλφα, τον μονάκριβο γιο του, καθώς και τις δίδυμες κόρες του, τις γνωστές σε όλους «Σκιαδαρέσες», τις οποίες ακολουθεί πιστά σε κάθε τους συναυλία. Τέλος, αναφέρεται στην παράσταση «Εκτός Ύλης Reloaded» που πρωταγωνιστεί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για λίγες ακόμα παραστάσεις.

Καλεσμένη του Γρηγόρη στο αποψινό «The 2Night Show» είναι και τη BARBZ. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που φέτος συμμετείχε στον ελληνικό τελικό για την ανάδειξη τραγουδιού στη Eurovision, μιλά για την εμπειρία της στον διαγωνισμό. Στη συνέχεια, αναφέρεται στα παιδικά της χρόνια ανάμεσα σε Ελλάδα και Μαϊάμι, στη ζωή της στο Βερολίνο και στο όνειρό της να κάνει μια μεγάλη καριέρα στην Αμερική. Πώς ένιωσε όταν συμμετείχε στην Πρωτοχρονιάτικη συναυλία στο Βερολίνο, την οποία παρακολούθησαν εκατομμύρια θεατές;  Τέλος, αναφέρεται στη συμμετοχή της στο «America’s Got Talent» και εξηγεί τους λόγους που δεν εμφανίστηκε τελικά στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».