Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη έχει δύσκολη γέννα… προσεύχονται για ένα θαύμα

Ο Κυριάκος κάνει το βήμα που περίμενε η Κατρίν

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Στη Στέρνα η δεξίωση για την εκλογή του Κυριάκου οργανώνεται από την Ειρήνη, που αγχώνεται να γίνουν όλα σωστά. Εντωμεταξύ, ο Κλεάνθης καταφτάνει έτοιμος να πάρει τη Σμαρώ και να γυρίσουν πίσω στην Αθήνα. Η δεξίωση στο ξενοδοχείο ξεκινά με μεγάλη επιτυχία, ενώ ο Κυριάκος και η Κατρίν έρχονται απρόσμενα πολύ κοντά!

Όμως, ενώ όλα προχωράνε καλά, ο Πέτρος καταφθάνει μεθυσμένος, αγχώνοντας τους πάντες ότι θα καταστρέψει τη βραδιά. Στο Μαύρο Λιθάρι η διαδικασία της γέννας της Χλόης ξεκινά και η Θάλεια με τον Παύλο, μετά την ειδοποίηση της Βιργινίας, σπεύδουν να πάνε μαζί με τον πατέρα Νικόλαο. Οι ώρες περνούν, αλλά η Χλόη έχει δύσκολη γέννα.

Η μαμή στο σπίτι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και η μεταφορά της Χλόης σε νοσοκομείο είναι μονόδρομος. Αλλά ο Παύλος αρνείται πεισματικά. Ο πατήρ Νικόλαος και η Βιργινία προσεύχονται, αφού μονάχα ένα θαύμα φαίνεται πως μπορεί να σώσει πια τη Χλόη και το μωρό της.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα