Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Μελισσάνθη και Ασπασία συναντιούνται μετά από χρόνια

Η Μελισσάνθη παρευρίσκεται στον αρραβώνα της Μαγδαληνής, όπου συναντά...

Κοζάκου και Kαπουτζίδης για το… 12άρι στη Eurovision

Tο καλύτερο δίδυμο κλείνει η ΕΡΤ

Μετά την πανωλεθρία των Ζερόμ Καλούτα και Θανάση Αλευρά στον σχολιασμό των ημιτελικών και του τελικού της Eurovision, το καλύτερο δίδυμο κλείνει η ΕΡΤ για να σωθεί η αίγλη του πιο εμπορικού τηλεοπτικού προϊόντος στην εγχώρια μικρή οθόνη!

Η Eurovision 2025 είναι μια ιδιαίτερη διοργάνωση για τους Ελληνες τηλεθεατές και πολύ αγαπητή. Ετσι, η ΕΡΤ αποφάσισε να επαναφέρει στην περιγραφή του διαγωνισμού το πιο αγαπημένο δίδυμο των τελευταίων ετών: τη Μαρία Κοζάκου και τον Γιώργο Καπουτζίδη. Αυτή η επιστροφή έρχεται έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η επιλογή των σχολιαστών για τον διαγωνισμό του 2024, όταν οι καλλιτέχνες Αλευράς – Καλούτα δεν κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις, παρά το ταλέντο τους. Τι να γίνει… Εκαστος στο είδος του, δεν κάνουν όλοι για όλα.

Η απόφαση της δημόσιας τηλεόρασης να εμπιστευτεί ξανά το δίδυμο Κοζάκου – Καπουτζίδη δικαιολογείται απόλυτα. Οι δυο τους διαθέτουν τεράστια εμπειρία, χιούμορ και σεβασμό για τη διοργάνωση, κάτι που τους έχει καταστήσει αγαπητούς στο κοινό από το 2013. Παρότι η Μαρία Κοζάκου είχε ανακοινώσει την αποχώρησή της από τη Eurovision μετά τον διαγωνισμό του 2023, φαίνεται πως η συγκυρία και η επιθυμία του κοινού την έπεισαν να επιστρέψει στο πόστο της.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, από την πλευρά του, έχει συνδέσει το όνομά του με τις πιο επιτυχημένες μεταδόσεις της Eurovision χάρη στο χαρακτηριστικό του ύφος, που συνδυάζει την ακριβή πληροφόρηση με εύστοχα και διασκεδαστικά σχόλια. Μαζί με τη Μαρία Κοζάκου θα αναλάβει την παρουσίαση των δύο ημιτελικών και του μεγάλου τελικού, που θα διεξαχθεί στη Βασιλεία της Ελβετίας στις 13, 15 και 17 Μαΐου 2025.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.

Τουρίστρια «έλουσε» την Πόπη Μαλλιωτάκη: «Έλεος! Δεν νιώθει κιόλας. Με ξεπερνάει όλο αυτό»

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Φαντάρος ο γιος των Μενεγάκη – Λάτσιου: Η selfie του πρώην ζευγαριού με τον Άγγελο Λάτσιο

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος παρουσιάστηκε στο ναυτικό για τη στρατιωτική του θητεία.

Επέτειο γάμου 25 χρόνων γιορτάζει γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός παντρεύτηκε τον μουσικό παραγωγό και επιχειρηματία το 2000 σε έναν γάμο υπερπαραγωγή που άφησε εποχή

Τα «καρφιά» της Μεσσαροπούλου στον Οικονομόπουλο: «Στο παρελθόν έχουν ακουστεί διάφορα»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου πέταξε σπόντες για τον Νίκο Οικονομόπουλο μετά τη συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα



Μποζουκια Αθηνα