Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μουτάφη και Τρικαλιώτη την Κυριακή στην ΕΡΤ

«Μαμά-δες»

Με την Ελισάβετ Μουτάφη, μια φρέσκια μανούλα που υιοθέτησε παιδί από την Αφρική -και θα αγγίξει αλλιώς την ψυχή μας-, χτυπά βαθιά η τρυφερή παραγωγή της δημόσιας τηλεόρασης «Μαμάδες». Η εκπομπή έρχεται την αύριο στις 15.00 με παρουσιάστρια τη δημοφιλή ηθοποιό και σίγουρα θα συγκινήσει το πανελλήνιο. Γιατί η Ελισάβετ μοιράζεται το δικό της «σταυροαναστάσιμο» ταξίδι μητρότητας, μετά την υιοθεσία του 3χρονου Δημήτρη, ο οποίος κατάγεται από τη Σιέρα Λεόνε της Αφρικής και πλέον ζει μαζί της στην Ελλάδα!

Πρώτη καλεσμένη της εκπομπής είναι η αγαπημένη φίλη της Ελισάβετ και ηθοποιός Πέγκυ Τρικαλιώτη. Μια καλεσμένη σημαντική για την Ελισάβετ, καθώς η Πέγκυ ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έμαθε για την υιοθεσία του γιου της. Η Πέγκυ Τρικαλιώτη μιλάει για τη σχέση της με την κόρη της Φραντζέσκα, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της εφηβείας. Η ηθοποιός μοιράζεται τη συγκίνησή της όταν η κόρη της την είδε στο θέατρο πρώτη φορά, ενώ εξηγεί και την αυστηρή προσέγγιση που έχει απέναντι στα social media και τη χρήση αυτών από την κόρη της.

Αργότερα, η Ελισάβετ Μουτάφη συναντά την κοινωνική λειτουργό και διευθύντρια της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας Δέσποινα Οικονόμου, η οποία μας εξηγεί αναλυτικά τις διαδικασίες για τις διακρατικές υιοθεσίες. Λίγο μετά, στην εκπομπή θα εμφανιστεί η ηθοποιός Αννα Μάσχα, μητέρα του 16χρονου Θάνου. Η Αννα Μάσχα αποκαλύπτει πώς είναι η ζωή στο σπίτι με έναν έφηβο, ενώ μιλάει για το πώς είναι η ίδια ως μητέρα, αλλά και για το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με τον σύντροφό της ύστερα από 25 χρόνια σχέσης. Τέλος, η Ελισάβετ Μουτάφη συναντά τον παιδίατρο Διαγόρα Ζαργάνη και συνομιλούν για ένα θέμα που απασχολεί πολλούς γονείς: τις δυσκολίες στον ύπνο των παιδιών 3-6 ετών.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα