Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

«Άγιος έρωτας»: Μαρκόπουλος και Αργύρης πιάνονται στα χέρια

Η Χριστίνα είναι τρομοκρατημένη με την αποφυλάκιση του Αργύρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Όλοι στο σπίτι του Μαρκόπουλου υποδέχονται τη Χλόη με τον Πέτρο και το παιδί τους με πολλή χαρά και όλα εξελίσσονται ομαλά μέχρι τη στιγμή που μια άλλη άφιξη, απρόσμενη αυτή τη φορά, φέρνει τα πάνω -κάτω στην χαρούμενη συγκέντρωση.

Ο Αργύρης έχει αποφυλακιστεί και το πρώτο πράγμα που κάνει όταν γυρίζει στη Στέρνα είναι να πάει να δει τη Χλόη. Μόλις ο Παύλος τον αντικρίζει εξαγριώνεται και ο καβγάς μεταξύ τους δεν αργεί να αρχίσει. Ο Αργύρης όμως, είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τον Παύλο για όλες τις αδικίες που υπέστη εξαιτίας του και να μάθει όλες τις λεπτομέρειες για το θάνατο του παιδιού του.

Η Χριστίνα νιώθει να απειλείται αφού αυτή ήταν η αιτία που ο Αργύρης είχε μπει στη φυλακή, αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος. Μια άλλη επιστροφή την έχει ταράξει επίσης πολύ. Η Σμαρώ μαζί με τον Κλεάνθη έχουν γυρίσει μόνιμα πια στην πόλη. Κάτι όμως, που ακόμα δεν γνωρίζει κανείς, είναι ότι το ζευγάρι πρόκειται να ανοίξει το πρώτο σινεμά στην πλατεία της Στέρνας.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Φαντάρος ο γιος των Μενεγάκη – Λάτσιου: Η selfie του πρώην ζευγαριού με τον Άγγελο Λάτσιο

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος παρουσιάστηκε στο ναυτικό για τη στρατιωτική του θητεία.

Επέτειο γάμου 25 χρόνων γιορτάζει γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός παντρεύτηκε τον μουσικό παραγωγό και επιχειρηματία το 2000 σε έναν γάμο υπερπαραγωγή που άφησε εποχή

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Τουρίστρια «έλουσε» την Πόπη Μαλλιωτάκη: «Έλεος! Δεν νιώθει κιόλας. Με ξεπερνάει όλο αυτό»

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...



Μποζουκια Αθηνα