Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

«Άγιος έρωτας»: Η Ελένη ανακαλύπτει το παράνομο ειδύλλιο του Πέτρου με την Ειρήνη

Ο Παύλος φεύγει από το σπίτι

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Η Ελένη ανακαλύπτει το παράνομο ειδύλλιο του Πέτρου με την Ειρήνη και συγκλονίζεται. Έρχεται σε σύγκρουση με τον αδερφό της, απειλώντας πως θα αποκαλύψει την αλήθεια στον Στέφανο.

Ο Πέτρος προσπαθεί να τη μεταπείσει, αλλά η Ελένη είναι ανένδοτη. Επιστρέφει στο ξενοδοχείο, απογοητευμένη, ενώ ο Κυριάκος υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Στο μεταξύ, ο Αργύρης εμμένει πως κάτι σκοτεινό συνέβη με το παιδί του στο Μαύρο Λιθάρι, ενώ η Σμαρώ ζητά από τη Θάλεια την αλήθεια για εκείνη τη νύχτα.

Ο Παύλος φεύγει από το σπίτι, βάζοντας τη Σοφία να παρακολουθεί για χάρη του τις κινήσεις της Θάλειας. Παράλληλα, η Πετρούλα προσπαθεί να χειραγωγήσει τη Σοφία με πρόφαση τη σχέση της με τον Χάρη. Η Σοφία σύντομα κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Η Ελένη, βασανισμένη από τις σκέψεις της, καταφεύγει για εξομολόγηση στον πατέρα Νικόλαο, αποκαλύπτοντάς του πως ο Πέτρος απατά τη Χλόη με κάποια άλλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...