Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Καλεσμένος της Σκορδά τη μπέρδεψε με την Καινούργιου και την αποκάλεσε «Κατερίνα»

Σε γέλια ξέσπασε η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής.

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ διέγραψε το τατουάζ που έκανε για τον πατέρα του

«Μονοκονδυλιά» διέγραψε από το μπράτσο του ο Μπρούκλιν Μπέκαμ τον πατέρα του Ντέιβιντ, σβήνοντας ουσιαστικά το τατουάζ που είχε κάνει για να τον τιμήσει.

Η κοινή έξοδος Σεφερλή – Τσαβαλιά βάζει τέλος στις φήμες περί χωρισμού

Σπάνια θεατρική έξοδο έπειτα από καιρό έκαναν ο Μάρκος Σεφερλής και η Ελενα Τσαβαλιά, που απόλαυσαν τη θρυλική κωμωδία «Τοc Toc», που σκηνοθέτησε και στην οποία

«Ηλέκτρα»: Τι άλλο θα έρθει στο φως; Και πόσοι θα πιστέψουν τον...

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Ηλέκτρα» η Νεφέλη θέλει να μάθει τι συνέβη με το παιδί της, ο Παύλος όμως της ζητά να κάνει λίγη υπομονή ακόμα.

Σκά(ε)ι βόμβα με Τατιάνα Στεφανίδου!

«Μπάσιμο» από τον σταθμό του Νέου Φαλήρου για να «κλέψει» τη Στεφανίδου μέσα από τα χέρια του ΑΝΤ1

Στη… γωνία βγήκε ο Σκάι! Κλέβει ο τηλεοπτικός σταθμός του Νέου Φαλήρου την Τατιάνα Στεφανίδου από τον ΑΝΤ1. Ανατροπή στο παρά πέντε… Η δημοφιλής παρουσιάστρια βρίσκεται πολύ κοντά, όπως κυκλοφορεί στη μιντιακή αγορά, να υπογράψει με τον Σκάι.

Οι πληροφορίες θέλουν τη γνωστή δημοσιογράφο τα τελευταία 24ωρα να είναι ένα βήμα πριν από την υπογραφή του νέου συμβολαίου της με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου, με στόχο την παρουσίαση νέου προγράμματος από τη σεζόν 2025-2026. Και όλα αυτά τη στιγμή που ο ΑΝΤ1 τη βολιδοσκοπούσε για τη θέση του Γιώργου Παπαδάκη στην πολύ πρωινή ενημερωτική ζώνη.

Οπως είναι φυσικό, το θρίλερ αυτές τις ημέρες φουντώνει ακόμα περισσότερο στο κανάλι του Αμαρουσίου, καθώς στη θέση του Παπαδάκη δεν θα κάτσει ούτε η Τατιάνα αλλά ούτε ο Λιάγκας, αφού, όπως ανέφερε ο ίδιος στην εκπομπή του, δεν είναι κάτι που το επιθυμεί. Ετσι ο δρόμος, όπως ήδη έχουμε γράψει, ανοίγει διάπλατα για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου για τη θέση του Παπαδάκη.

tatiana stefanidoy ludia xionopolemos Στελέχη στον Σκάι λένε ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Τατιάνας Στεφανίδου και της διοίκησης του Σκάι βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Οι εξελίξεις δείχνουν ότι η συμφωνία είναι σχεδόν κλεισμένη, με λεπτομέρειες να απομένουν πριν από την επίσημη ανακοίνωση. Η επιστροφή της στον Σκάι αποτελεί μια κίνηση ματ τόσο για την ίδια όσο και για τον σταθμό, ο οποίος επιδιώκει την ενίσχυσή του με μια δυνατή και έμπειρη τηλεοπτική παρουσιάστρια.

Η Στεφανίδου είχε συνεργαστεί ξανά με τον Σκάι από το 2018 έως το 2020, παρουσιάζοντας με επιτυχία τις εκπομπές «Μαζί σου» και «Μαζί σου Σαββατοκύριακο». Η λήξη της συνεργασίας έγινε σε φιλικό κλίμα, με εκατέρωθεν ευχαριστίες, γεγονός που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναπροσέγγισης – κάτι που φαίνεται να υλοποιείται αυτήν την περίοδο.

Η επιστροφή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Σκάι αναμένεται να φέρει ένα νέο, δυναμικό τηλεοπτικό προϊόν, με έμφαση στην κοινωνική θεματολογία. Η εμπειρία της και η ικανότητά της να συνδυάζει infotainment με ενημέρωση καθιστούν την επιστροφή της μια σημαντική τηλεοπτική εξέλιξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».