Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

«Άγιος έρωτας»: Ο Δεσπότης κινεί τις διαδικασίες για τη μετάθεση του πατρός Νικολάου

Ο Κωλέτσης αναγκάζεται να αφήσει ελεύθερη την Κατρίν

Μετά από την εισβολή του ενωμοτάρχη Κωλέτση στους αρραβώνες του Κυριάκου και της Κατρίν, η Κατρίν αναγκάζεται να τον ακολουθήσει στο κρατητήριο και να περάσει τη νύχτα εκεί όπως θα δείτε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Ο Παύλος και η Χριστίνα μόλις το μαθαίνουν, δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους. Σίγουροι πλέον ότι η Κατρίν δεν πρόκειται να αγγίξει την ΠΑΜΑΡ, σχεδιάζουν να επεκτείνουν τις δουλειές και να εκμοντερνίσουν το κατάστημα.

Ο Χάρης την επόμενη του δείπνου του με τη Σοφία, ξυπνάει και σοκαρισμένος αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται γυμνός στο κρεβάτι μαζί της, χωρίς ο ίδιος να θυμάται τίποτα. Όταν ανακαλύπτει ότι του έριξε ηρεμιστικά κρυφά στο κρασί του, η απόφαση να τη χωρίσει γίνεται τελειωτική και φεύγει από το σπίτι.

Η Χλόη με τον πατέρα Νικόλαο προσπαθούν να σχεδιάσουν το κοινό τους μέλλον. Η Χλόη του υπόσχεται ότι θα παραμείνει στη Στέρνα μαζί με τον γιο τους. Όμως, ο Δεσπότης έχει άλλα σχέδια για τον πατέρα Νικόλαο, για να καταφέρει να τον χωρίσει από τη Χλόη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...