Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

«Να με λες μαμά»: Το τρέιλερ της νέας δραματικής σειράς του Alpha

Ένα υπέροχο τηλεοπτικό γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε!

«Είμαστε μαζί κι οι δύο». Δύο χέρια που κρατιούνται σφιχτά, εκεί όπου μόνο η καρδιά αποφασίζει. «Δεν πρόκειται να σε αφήσω ό,τι κι αν γίνει.

Εγώ θα έχω πάντα ανοιχτή την αγκαλιά μου. Θα μπορείς να με λες μαμά». Το trailer της νέας κοινωνικής δραματικής σειράς του Alpha, «Να με λες μαμά» σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου, ανθρώπινο, συγκινητικό, ευαίσθητο με σκηνές απαράμιλλης ομορφιάς, προβάλλεται στον αέρα του Alpha.

Ντυμένο μουσικά με την αγαπημένη φωνή της Δήμητρας Γαλάνη και το «Θα σ΄αγαπώ» σε επανεκτέλεση (μουσική Γιώργος Χατζηνάσιος, στίχοι Γιάννης Καλαμίτσης), με εικόνες γεμάτες συναισθήματα και λόγια τρυφερά, μας δίνει μια πρώτη γεύση της μίνι σειράς. Ένα ταξίδι ζωής, όταν η αγάπη γίνεται καταφύγιο και προορισμός. «Είμαστε μαζί και οι δύο… Τίποτα κακό δε θα γίνει».

Ένα υπέροχο τηλεοπτικό γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε! Μια σειρά που ξεπερνά τα όρια και αγγίζει την καρδιά!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα