Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη σε σειρά μυθοπλασίας στον Alpha

Eπανέρχεται δυναμικά

Τη γλυκύτατη ηθοποιό Ευδοκία Ρουμελιώτη το τηλεοπτικό κοινό την αγάπησε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Mega «Η ζωή της άλλης»! Από τότε πέρασε καιρός και την ηθοποιό την είδαμε σε ρόλους γκεστ σταρ σε σειρές όπως «στΟργή», «Ζωή» και «Ο γιατρός».

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, όπως φαίνεται, επανέρχεται πιο δυναμικά και εντατικά στη μικρή οθόνη με μια νέα σειρά μυθοπλασίας! Συγκεκριμένα, ο Alpha φαίνεται ότι φέτος θα ποντάρει στην οικογενειακή μυθοπλασία. Με γοργό ρυθμό ετοιμάζει λοιπόν τη φρέσκια οικογενειακή σειρά «Parents» (Γονείς), την οποία θα βλέπουμε στην prime time ζώνη του σταθμού.

Η σειρά θα εκτοπίσει προσωρινά δύο γνωστές σειρές, όπως το «Σόι Σου» και το «Dear daddies» (Αγαπητοί μπαμπάδες) οι οποίες θα φιλοξενηθούν αργότερα από τον σταθμό. Η παραγωγή είναι βασισμένη στην ομώνυμη βρετανική σειρά του Sky 1 «Parents» και φέρνει στο επίκεντρο μια ξεκαρδιστική αλλά και αναγνωρίσιμη πραγματικότητα: τη συγκατοίκηση τριών γενεών κάτω από την ίδια στέγη.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε την ταλαντούχα Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία υποδύεται μια γυναίκα γύρω στα 40. Η ηρωίδα μετά την απώλεια της δουλειάς της αναγκάζεται να μετακομίσει πίσω στο πατρικό της, μαζί με τον άντρα της και τα δύο παιδιά τους. Οπως φαντάζεστε, το χάσμα γενεών, οι παρεμβατικοί γονείς, οι παιδικές φωνές και η ανάγκη για προσωπικό χώρο δημιουργούν το ιδανικό υπόβαθρο για μια σειρά από ξεκαρδιστικές σκηνές, παρεξηγήσεις και συγκινητικές στιγμές.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα