Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

«Άγιος έρωτας»: Ο Χάρης εξομολογείται τα πάντα στον πατέρα Νικόλαο

Η Δώρα αποκαλύπτει στον Μαρκόπουλο πως γνωρίζει ότι η Καλλιόπη δεν είναι μητέρα της

Οι εξελίξεις της σειράς «Άγιος έρωτας» έρχονται καταιγιστικές.

Δευτέρα 23 Ιουνίου

Ο δικηγόρος του Κυριάκου καταφέρνει να τον βγάλει προσωρινά από το κρατητήριο μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα από την εργαστηριακή εξέταση του σφυριού, που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του. Παράλληλα, η Δώρα λέει στη Σοφία και στον Παύλο ότι η Καλλιόπη πριν πέσει σε κώμα της είπε ότι δεν είναι η πραγματική της μητέρα.

Ο Χάρης συζητώντας με τη Χριστίνα, αμφισβητεί την εγκυμοσύνη της Σοφίας και εκφράζει τις ανησυχίες του για τις πραγματικές προθέσεις της γυναίκας του. Η Ειρήνη αποφασίζει να προσεγγίσει τη Χριστίνα για να καταλάβει αν το άλλοθι που έχει δώσει στον Παύλο είναι ψεύτικο. Και ενώ η Χλόη προσπαθεί να στηρίξει τον Κυριάκο, ο πατήρ Νικόλαος ζητάει από τον Λάμπρο να φροντίσει τη μητέρα του και τη Χλόη, αν αυτός τελικά τιμωρηθεί από την Ιερά Σύνοδο και αναγκαστεί να φύγει από τη Στέρνα.

Τρίτη 24 Ιουνίου

Η αποκάλυψη της σχέσης της Δώρας με τον Αργύρη, προκαλεί ταραχές στην ΠΑ-ΜΑΡ. Η Σοφία, στην προσπάθειά της να χειραγωγήσει τη Θάλεια, της ζητά τάχα συγγνώμη και της ανακοινώνει την «εγκυμοσύνη» της. Η Θάλεια συγκινείται, παρά τις επιφυλάξεις της, αλλά και αυτές της Βιργινίας. Στο μεταξύ, ο πατήρ Νικόλαος, έπειτα από προτροπή της Πετρούλας, αποφασίζει να βρει στοιχεία για να καταρρίψει το άλλοθι του Μαρκόπουλου.

Η έρευνά του θα τον οδηγήσει στον Χάρη, ο οποίος μοιάζει έτοιμος να αποκαλύψει επικίνδυνα μυστικά για τον πεθερό του. Η Δώρα, παράλληλα, εκλιπαρεί τον Παύλο να τη βοηθήσει να βρει τον πατέρα της, ενώ η παρουσία της στη Στέρνα φαίνεται να ξυπνά πρωτόγνωρα συναισθήματα στην Ολυμπία. Η Ελένη, μετά από όλα όσα πλήττουν την οικογένειά της, βρίσκει παρηγοριά στις πρόβες που κάνουν μαζί με την Άννα, για τη σχολική παράσταση. Οι αιματολογικές αναλύσεις επιβεβαιώνουν πως το σφυρί που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του Κυριάκου, ήταν το φονικό όπλο της δολοφονίας της Κατρίν, και ο Νικηφόρος οδηγείται στη σύλληψή του.

Τετάρτη 25 Ιουνίου

Ο Κυριάκος συλλαμβάνεται για τη δολοφονία της Κατρίν, και η πρωτοφανής αδικία ταράζει τους πάντες στη Στέρνα. Τα παιδιά του και οι κοντινοί του άνθρωποι τρέχουν να τον βοηθήσουν και να τον στηρίξουν. Δυστυχώς όμως, δεν μπορούν να κάνουν πολλά, μιας και όλα τα στοιχεία καταδεικνύουν αυτόν ως δολοφόνο της συζύγου του. Ο Παύλος είναι ο μόνος ικανοποιημένος από την έκβαση των πραγμάτων, αφού η σκευωρία που σχεδίασε τόσο μεθοδικά εναντίον του, έχει πετύχει. Η Σοφία από την άλλη, συνεχίζει να παριστάνει την έγκυο. Ο Χάρης δεν έχει πιστέψει στιγμή στην εγκυμοσύνη της και περιμένει στωικά να αποκαλυφθεί το ψέμα της. Όταν, όμως, μαθαίνει για τη σύλληψη του Κυριάκου, φτάνει στα όρια του με τον Μαρκόπουλο και αποφασίζει να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει.

Πέμπτη 26 Ιουνίου

Μετά από την ανακάλυψη της διαθήκης της Κατρίν, ο Κυριάκος παλεύει να πείσει τη Θάλεια για την αθωότητά του, ενώ την παρακινεί να παραδώσει τη διαθήκη στον Σαμαρτζή. Ο Χάρης σε μια άτυπη εξομολόγηση, αποκαλύπτει στον πατέρα Νικόλαο όλη την αλήθεια για τα εγκλήματα του Παύλου, καθώς και τη συμβολή του ιδίου στην «εξαφάνιση» του ενωμοτάρχη Βλάση Βασιλειάδη.

Ο πατήρ Νικόλαος μιλάει στη Χλόη και την ενημερώνει ότι πρόκειται να κάνει κάτι που θα ενοχοποιήσει τον πατέρα της. Από την άλλη, ο Παύλος προσπαθεί να πλησιάσει τη Θάλεια, παριστάνοντας τον σύμμαχο, ενώ αργότερα, παρουσιάζεται στην Ολυμπία στο σχολείο, απαιτώντας εξηγήσεις για τη σχέση που αναπτύσσει με τη Δώρα.

Στο μεταξύ, ο Πέτρος φεύγει για την Αθήνα, με σκοπό να βρει δικηγόρο για τον Κυριάκο και να αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει την οικογένεια, ενώ η Καλλιόπη, επιστρέφει σε ημιθανή κατάσταση στο Μαύρο Λιθάρι, ζητώντας να δει τη Δώρα. Τέλος, ο πατήρ Νικόλαος επισκέπτεται τον Νικηφόρο στη χωροφυλακή, προκειμένου να προβεί σε αποκαλύψεις που θα βάλουν στο στόχαστρο τον πραγματικό δολοφόνο της Κατρίν.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα