Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Καπουτζίδης για δωδεκάρι μαζί με Μακρυπούλια!

Ξανά μαζί στην ΕΡΤ και στην παρουσίαση του εθνικού τελικού της Eurovision;

O Γιώργος Καπουτζίδης και η Ζέτα Μακρυπούλια ξανά μαζί στην ΕΡΤ και στην παρουσίαση του εθνικού τελικού της Eurovision; Κι όμως ναι! Σύμφωνα με πληροφορίες, 20 χρόνια μετά την αξέχαστη εμφάνισή τους στη Eurovision 2006, η ΕΡΤ ετοιμάζεται να επαναφέρει στη σκηνή το δίδυμο που έχει μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη του κοινού.

Το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο, που παρουσίασε την τελετή έναρξης της 51ης Eurovision στην Αθήνα, αλλά και την ελληνική βραδιά επιλογής τραγουδιού το 2006, φέρεται ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη δημόσια τηλεόραση για την παρουσίαση του νέου μεγάλο project της ΕΡΤ, που θα περικλείει ένα τριμερές διαγωνιστικό σχήμα με δύο ημιτελικούς και έναν εθνικό τελικό, που θα οδηγήσει στην επιλογή του επόμενου Ελληνα εκπροσώπου στη Eurovision 2026.

Οπως λέγεται έντονα στους διαδρόμους του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, η γνωστή μουσική εκδήλωση θα μετατραπεί σε τηλεοπτικό υπερθέαμα με συνέχειες, φέρνοντας πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού στη χώρα μας δύο ημιτελικούς και έναν μεγάλο τελικό. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΕΡΤ, οι δύο ημιτελικοί και ο εθνικός τελικός θα πραγματοποιηθούν στις αρχές του 2026, από τα τέλη Ιανουαρίου έως τα τέλη Φεβρουαρίου.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα