Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Σκά(ε)ι το πρόγραμμα από τα πολλά ονόματα

Στον Σκάι προσπαθούν να τους χωρέσουν όλους!

Στον Σκάι προσπαθούν να τους χωρέσουν όλους! Γέμισαν ονόματα στον σταθμό του Νέου Φαλήρου και τώρα δεν ξέρουν πώς να τους ικανοποιήσουν όλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθημερινά θα βλέπουμε από τις 15.00 την ταξιδιωτική ενημερωτική εκπομπή με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Γιώργο Κουρδή. Ο Σκάι αποφάσισε να διατηρήσει το ταξιδιωτικό οδοιπορικό «Οπου υπάρχει Ελλάδα» στην ίδια ζώνη.

Στόχος είναι να παραλαμβάνει καλό lead-in η εκπομπή από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Η ταξιδιωτική εκπομπή, που αποτελεί προσωπική επιλογή του ιδιοκτήτη του καναλιού, μένει λοιπόν στην ώρα της, αλλά πιο… σφιχτή. Από τον Σεπτέμβριο, το «Οπου υπάρχει Ελλάδα» θα διαρκεί 45 λεπτά.

Σε τελική μορφή οδεύει και ο σχεδιασμός της απογευματινής ζώνης. Αφού εξετάστηκαν διάφορα σενάρια για τις ώρες μετάδοσης των εκπομπών, αποφασίστηκε η εκπομπή του Κώστα Τσουρού με τίτλο «Το ‘χουμε» να συμπιεστεί σε ένα δίωρο και να μεταδίδεται από τις 15.45 έως τις 17.45.

Στην ομάδα της εκπομπής του αναμένεται να βρεθούν η Ναταλία Αργυράκη, η Τζώρτζια Γεωργίου, η Δέσποινα Τσόκου, ο Στέργιος Σαμαρτζής και η Αννα Κανδύλη. Στην αρχισυνταξία της θα είναι η Ελεάνα Τρυφίδου και η Δήμητρα Καλφούντζου.

Τη σκυτάλη έως το δελτίο ειδήσεων του Σκάι στις 19.45 θα παραλαμβάνει η Τατιάνα Στεφανίδου με την εκπομπή «Power talk», με συνεργάτες τους Αρια Καλύβα και Παναγιώτη Σουρέλη, και ζωντανό κοινό στο πλατό.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα