Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Κατερίνα Καραβάτου: Πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της on air με τον Κρατερό Κατσούλη

Φανερά αμήχανος ο ηθοποιός

Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι παρέα» τον πρώην σύζυγός της, Κρατερό Κατσούλη και τη Μαρία Ηλιάκη που θα παρουσιάσουν μαζί εκπομπή στην ΕΡΤ.

Το πρώην ζευγάρι μετά το διαζύγιό του εμφανίστηκε πρώτη φορά στο ίδιο πλατό. «Αυτό που θα γίνει τώρα δεν το έχω ξανακάνει. Επιπλέον, δεν πίστευα ότι θα το έκανα κάποια στιγμή γιατί η τελευταία φορά που θα το έκανα ήταν όταν ήμασταν στη Φωλιά των Κου Κου, όπου εγώ και ο Κρατερός παίρναμε συνέντευξη από τη Μαρία Ηλιάκη.

Τώρα υποδέχομαι το νέο δίδυμο του πρωινού της δημόσιας τηλεόρασης, την κυρία Μαρία Ηλιάκη και τον κύριο Κρατερό Κατσούλη», είπε η παρουσιάστρια. «Λίγο πριν καθίσουμε… Κρατερέ, θα σου πάρω συνέντευξη;», ρώτησε τον πρώην σύζυγό της με εκείνον να απαντάει: «Νομίζω ότι καιρός είναι».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.

Τουρίστρια «έλουσε» την Πόπη Μαλλιωτάκη: «Έλεος! Δεν νιώθει κιόλας. Με ξεπερνάει όλο αυτό»

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Φαντάρος ο γιος των Μενεγάκη – Λάτσιου: Η selfie του πρώην ζευγαριού με τον Άγγελο Λάτσιο

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος παρουσιάστηκε στο ναυτικό για τη στρατιωτική του θητεία.

Επέτειο γάμου 25 χρόνων γιορτάζει γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός παντρεύτηκε τον μουσικό παραγωγό και επιχειρηματία το 2000 σε έναν γάμο υπερπαραγωγή που άφησε εποχή

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.



Μποζουκια Αθηνα