Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Έξαλλη on air η Φαίη Σκορδά: «Αυτό είναι χυδαίο που έγινε»

Γιατί δεν μας καλέσατε μαζί με τον άνθρωπο που είναι δίπλα του, να ρωτήσουμε πώς θα το πούμε, και το είπατε εσείς;

Η Φαίη Σκορδά ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Δευτέρας.

Αναφέρθηκε σε μαθητή με αυτισμό που κληρώθηκε να είναι σημαιοφόρος στην παρέλαση αλλά μετά δεν του το επέτρεψαν λόγω αυτισμού.

«Φύγαμε την Παρασκευή και οι δύο έξαλλες, για τον μαθητή που είναι στο φάσμα του αυτισμού. Θα ήταν σημαιοφόρος, είχε χαρεί το παιδί και μετά αποκλείστηκε. Του είπαν ότι θα είναι ο σημαιοφόρος και μετά από λίγο του είπαν “κάναμε ένα λάθος, δεν θα είσαι”.

Το θέμα είναι αυτό που φαντάζομαι σκέφτηκαν όλοι, ότι επειδή είναι στο φάσμα του αυτισμού δεν θα κρατήσει τη σημαία; Αυτό είναι χυδαίο, αντιπαιδαγωγικό και δεν μπορούμε να μιλάμε για συμπερίληψη, όταν βλέπεις ένα παιδί να προσπαθεί τόσο, να προσπαθεί επί δέκα και εσύ να τον τιμωρείς.

Εγώ συγκινήθηκα από τη συνέντευξη που έδωσαν οι γονείς του, οι οποίοι κράτησαν την ανωνυμία προστατεύοντας το παιδί και με ένα πολύ σωστό τρόπο. Ανατρίχιασα σαν μαμά όταν διάβασα αυτό που είπαν οι γονείς, ότι έγινε ένα λάθος και δεν έπρεπε το παιδί να είναι μέσα στην 14αδα, γιατί δεν μας καλέσατε μαζί με τον άνθρωπο που είναι δίπλα του, να ρωτήσουμε πώς θα το πούμε, και το είπατε εσείς;

Δώσατε μια χαρά σε ένα παιδί μπροστά στους συμμαθητές του και σε μισή ώρα τον καλέσατε πίσω να του πείτε ότι έγινε λάθος. Γιατί δεν προστατεύετε αυτά τα παιδιά; Δεν είναι μόνο η σημαία, είναι και ο τρόπος που το ανακοίνωσαν μετά και έκαναν το παιδί να στεναχωρηθεί επί 100».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.