Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Τέλος η τηλεόραση για την Καινούργιου; «Ετοιμάζω σύντομα κάτι, θέλω να είμαι επιχειρηματίας»

«Δεν θέλω να κάνω για πολλά χρόνια ακόμα τηλεόραση»

Η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Τρίτης έκανε μια δήλωση που προκάλεσε συζητήσεις.

«Δε ξέρω τι με έχει πιάσει τελευταία αλλά λέω πως δε θέλω να κάνω για πολλά ακόμα χρόνια τηλεόραση. Θα κάνω κάποια ακόμα χρόνια σίγουρα γιατί το αγαπάω αυτό που κάνω αλλά μετά θέλω να είμαι επιχειρηματίας.

Ετοιμάζω κάτι με καλλυντικά από το εξωτερικό, πολύ σύντομα αυτό θα ανακοινωθεί, μαζί με την ιδιοκτήτρια μιας άλλης εταιρίας. Θα ήθελα να έχω μια ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικών και να την πάω σε όλο τον κόσμο».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.

Τουρίστρια «έλουσε» την Πόπη Μαλλιωτάκη: «Έλεος! Δεν νιώθει κιόλας. Με ξεπερνάει όλο αυτό»

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Φαντάρος ο γιος των Μενεγάκη – Λάτσιου: Η selfie του πρώην ζευγαριού με τον Άγγελο Λάτσιο

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος παρουσιάστηκε στο ναυτικό για τη στρατιωτική του θητεία.

Επέτειο γάμου 25 χρόνων γιορτάζει γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός παντρεύτηκε τον μουσικό παραγωγό και επιχειρηματία το 2000 σε έναν γάμο υπερπαραγωγή που άφησε εποχή

Τα «καρφιά» της Μεσσαροπούλου στον Οικονομόπουλο: «Στο παρελθόν έχουν ακουστεί διάφορα»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου πέταξε σπόντες για τον Νίκο Οικονομόπουλο μετά τη συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα



Μποζουκια Αθηνα