Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου, 2026

«Κόμισσα της φάμπρικας» με guest την Άννα Φόνσου

Συγκινημένη αλλά και εμφανώς χαρούμενη μίλησε αποκλειστικά στην «Espresso» η πρωταγωνίστρια της θεατρικής παράστασης «Η κόμισσα της φάμπρικας» Δήμητρα Ματσούκα, με αφορμή την ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά παρουσία της αειθαλούς Αννας Φόνσου στο Embassy Theater, στο Κολωνάκι. 

«Σεΐχης» Ρέμος: Η συναυλία – υπερπαραγωγή του κορυφαίου Ελληνα τραγουδιστή στο Ντουμπάι

Με τιμές σταρ παγκόσμιου βεληνεκούς ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον Αντώνη Ρέμο στο Ντουμπάι.

Αύριο Πέμπτη το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Παπαδάκη

Η αυριανή ημέρα δεν θα είναι μια ημέρα θλίψης μόνο για την οικογένεια του Γιώργου Παπαδάκη, με τη λατρεμένη του σύζυγο και τα παιδιά τους να τον αποχαιρετούν και την οικογένεια του ΑΝΤ1, που θα πει «αντίο» στον πατριάρχη της πρωινής ενημέρωσης.

Βραδινή έξοδος για τον Γιάννη Λάτσιο – Πού τον εντοπίσαμε;

Ο Γιάννης Λάτσιος τα τελευταία χρόνια κάνει επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις. Σε σχέση με το παρελθόν τον βλέπουμε λιγότερα σε δημόσια καλέσματα.

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Διάβασα ότι ο Παπαδάκης ετοίμαζε εκπομπή – Με έβαλε σε σκέψεις»

«Τι είναι η ζωή…»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στο Buongiorno για την ξαφνική απώλεια του Γιώργου Παπαδάκη και αποκάλυψε τη σκέψη που τον συγκλόνισε όταν έμαθε ότι ο δημοσιογράφος ετοίμαζε νέα εκπομπή.

«Διάβασα ότι ετοίμαζε εκπομπή, δηλαδή κοντός ψαλμός αλληλούια. Το διάβασα σήμερα το πρωί και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, με έβαλε σε σκέψεις, τι είναι η ζωή…», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και συνέχισε: «Το να ετοιμάζεις εκπομπή και ξέρουμε τι σημαίνει ετοιμασία για τον Γιώργο, σημαίνει ότι δεν έπαιρνε μηνύματα… Ξέρεις, η καρδιά το έχει αυτό, σου δίνει και κάποια πράγματα, τα οποία αν θες τα αναλύεις ή όχι. Είναι αναπάντεχο παιδιά, όπως και να το κάνουμε».

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ατύχημα για τον Γιώργο Λιάγκα – Εκτός εκπομπής ο παρουσιαστής

Ο Γιώργος Λιάγκας απουσίαζε από την εκπομπή «Το Πρωινό» της Τετάρτης. Τι συνέβη;

Αναστασία Ουζούνη: Η «θετή κόρη» του έρχεται από το εξωτερικό για το «αντίο»

Σοκ, δάκρυα και θρήνος για τους ανθρώπους του Γιώργου Παπαδάκη, και κυρίως τα θετά του «παιδιά».

Πέθανε η ηθοποιός Τόνια Καζιάνη

Μόλις ανακοινώθηκε ο θάνατος της αγαπημένης ηθοποιού Τόνιας Καζιάνη.Την...

Ελληνίδα ηθοποιός μετά το διαζύγιο για διακοπές με φίλες στο Μεξικό

Πρόσφατα ανακοίνωσε τον χωρισμό από τον σύζυγό της και είχε μιλήσει για τον χωρισμό τους.

Υπόθεση Μαζωνάκη – Παπαδόπουλου: Νέα στοιχεία φέρνουν ανατροπή – «Έκανε like σε κάθε φωτογραφία»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση Μαζωνάκη...

Γάμος με λάμψη και γοητεία

❱❱ Με τον μπαμπά Γιώργο Τζώρτζη να καμαρώνει για εκείνη...

Ανακοίνωσαν πως περιμένουν παιδί – Για ποιο ζευγάρι πρόκειται;

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της συντρόφου του έγινε με ένα τρυφερό βίντεο, προαναγγέλλοντας το «επόμενο κεφάλαιο» της κοινής τους ζωής στο εξωτερικό.

Πρώην υπουργός άφησε την πολιτική και έγινε «χαζοπαππούς»

Έχει αφήσει πίσω την πολιτική και πλέον απολαμβάνει τα εγγόνια του
spot_img