Η Μπέττυ Μαγγίρα κέρδισε με το σπαθί της την παρουσία της στους δύο ημιτελικούς αλλά και στον εθνικό τελικό της Eurovision στην ΕΡΤ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, και στα τρία σόου της Eurovision θα εμφανιστεί η Μπέττυ Μαγγίρα μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ενώ θα υπάρξει και τρίτο πρόσωπο σε ειδικό ρόλο. Σε οριστική συμφωνία με την ΕΡΤ για το πρότζεκτ της Eurovision ήρθε η Μπέττυ Μαγγίρα, που έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην ανακοίνωση των φιναλίστ. Όπως λέγεται στη μιντιακή αγορά, η Μπέττυ Μαγγίρα θα παρουσιάσει τους δύο ημιτελικούς αλλά και τον εθνικό τελικό της Eurovision στις αρχές Φεβρουαρίου μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη.
Μάλιστα, ήδη οι δύο παρουσιαστές έχουν έρθει σε επαφή για να δουν σκηνικά, κοστούμια και κείμενα. Παρά τις σκέψεις να αναλάβουν διαδοχικά την παρουσίαση, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, Μπέττυ Μαγγίρα και Γιώργος Καπουτζίδης θα συμπαρουσιάσουν και τα τρία σόου έως την ανάδειξη του νικητή που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision στη Βιένη. Μάλιστα, θα είναι συνεχώς μαζί πάνω στη σκηνή.

Οσον αφορά το τρίτο πρόσωπο που θα υπάρξει μαζί τους σκηνή και θα αναλάβει ειδικό ρόλο, αυτό θα είναι έκπληξη.

Τέλος, η πορεία του Γιώργου Καπουτζίδη στη Eurovision δεν τελειώνει εδώ, καθώς θα ταξιδέψει τον Μάιο στην Αυστρία για να σχολιάσει τους δύο ημιτελικούς αλλά και τον τελικό της Eurovision. Οπως φαίνεται, στη Βιένη θα μεταβεί μαζί του και η διευθύντρια προγράμματος της ΕΡΤ Μαρία Κοζάκου, καθώς οι δυο τους κάνουν πάντοτε το τέλειο δίδυμο, αφού είναι γνώστες και λάτρεις τους διαγωνισμού.
