Τίνα Μεσσαροπούλου για Καραβάτου: «Δεν θα πόνταρα τα λεφτά μου – Θα πλανάται το “φάντασμα” της Τσολάκη»

Κόντρα στη ζώνη

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε στο «Καλύτερα δε γίνεται» και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, σχολιάζοντας τις αλλαγές που έρχονται στον ΑΝΤ1, τόσο με τη νέα εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου όσο και με τις εξελίξεις στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Αναφερόμενη στη μετακίνηση της Κατερίνας Καραβάτου σε πρωινή ζώνη, τόνισε: «Αυτό που δεν ήθελε να της συμβεί η Κατερίνα Καραβάτου, θα της συμβεί. Θα είναι πρωί. Άρα, το “φάντασμα” της Ελένης Τσολάκη θα πλανάται επάνω από το πλατό».

Όπως σημείωσε, από τη στιγμή που υπάρχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο από τον Δεκέμβριο, οι δυνατότητες διαπραγμάτευσης ήταν περιορισμένες και το βασικό ζητούμενο είναι να βγει στον αέρα η εκπομπή.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως η επιτυχία ενός καλοκαιρινού format δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα έχει τα ίδια αποτελέσματα τον χειμώνα, προσθέτοντας: «Δεν λέω ότι δεν θα τα πάει καλά, αν κι αν με έβαζες αυτή τη στιγμή να ποντάρω έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, δεν θα πόνταρα τα λεφτά μου. Καλείται να κάνει θαύμα. Είναι άδικο γιατί μπορεί να χρεωθεί μια αποτυχία ή να την κάψει το κανάλι. Για εμένα την καίει όταν τη βγάζει έτσι το κανάλι».

Για το «Καλημέρα Ελλάδα» ανέφερε επίσης: «Ο ΑΝΤ1 έκλεισε διπλά συμβόλαια και πλήρωσε ρήτρες για να τους πάρει. Πάνε κι έρχονται παρουσιαστές. Ο Παναγιώτης Στάθης είχε υπογράψει με το Open κι η Άννα Λιβαθυνού έφυγε μια ημέρα πριν τη φωτογράφιση για το Action 24 και τους πίστευαν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...