Η Φαίη Σκορδά φιλοξένησε στην εκπομπή «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης τον Τάκη Βαμβακίδη που μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του.

Αναφέρθηκε στην παράσταση «Ροδάφ’νον» η οποία ανεβαίνει στο «Από Μηχανής Θέατρο». «Η παράσταση είναι, μπορούμε να την ονομάσουμε, έχει έναν υπότιτλο ‘ταξίδι ψυχής και μνήμης’. Εγώ έκανα το ‘Κόκκινο Ποτάμι’, λέω πώς φτάνουμε στο ‘Ροδάφ’νον’, στην παράσταση που θα αρχίσει το Σάββατο.
Έκανα το “Κόκκινο Ποτάμι” με τον Μανούσο Μανουσάκη, έκανα το ‘Νόστος, ρίζαν και κλαδίν’ του Δημήτρη Πιπερίδη και είχα στην καρδιά μου αυτό το αριστούργημα της ποντιακής λογοτεχνίας, το “Ροδάφ’νον” του Κώστα Διαμαντίδη, είχα κάπου βαθιά στην καρδιά μου ότι αν μπορούσε και αυτό να γίνει ταινία και να παίξω έστω έναν μικρό ρόλο.
Σκέφτομαι και προτείνω συνεργασία θεατρική στον Θέμη Μουμουλίδη και ο Θέμης Μουμουλίδης δέχεται με χαρά την σκέψη μου και την πρότασή μου και πριν πω εγώ έργο ή θέμα, μου λέει ‘να κάνουμε το Ροδάφ’νον».
Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη και έχοντας ποντιακή καταγωγή και οι δύο σηκώθηκαν και χόρεψαν ποντιακά. «Ευχαριστούμε πολύ αγαπημένε μου. Δυναμώστε λίγο να πάμε έτσι σε διαφημίσεις», είπε η παρουσιάστρια με τον ηθοποιό να τη συμπαρασύρει στον χορό.
