Με αφορμή τη συζήτηση που άνοιξε για την εκπομπή του Κώστα Τσουρού, τη μείωση της διάρκειάς της και τα ραντεβού που έγιναν με τους δημοσιογράφους, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στη δική της εμπειρία από τον ΣΚΑΪ.

«Ήταν δύσκολα. Υπήρχε μια πολύ μεγάλη παγωμάρα όταν σε συζητούν κι όλοι. Ότι κι η κα. Μαραγκουδάκη πήγε και συναντήθηκε μαζί τους, δείχνει κάτι. Δεν είναι στο τηλέφωνο ή ένα μήνυμα από την παραγωγή. Το ότι το συζητάς με όλους δείχνει ένα καλό κλίμα», ανέφερε αρχικά.
Λίγο αργότερα, όταν η κουβέντα πήγε στα νούμερα τηλεθέασης και στο αν μπορούν να ανέβουν, η παρουσιάστρια του Mega έκανε μια προσωπική αποκάλυψη για όσα είχε ακούσει στο παρελθόν από το κανάλι.
«Εγώ πάντως έχω ζήσει να μου πει κανάλι ότι δεν μας ενοχλούν τα νούμερα τηλεθέασης μετά στο τέλος. Ότι μείνε εδώ και δεν με νοιάζει τι νούμερα θα κάνει και σε θέλουμε. Μιλώ για το ΣΚΑΙ. Το λεώ γιατί αισθάνομαι ότι οφείλω να το πω».
