Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026

Απειλές και πόλεμος

Στο φως το άγριο παρασκήνιο πίσω από την απουσία...

Ματίνα Νικολάου: «Έχω απασχολήσει με την προσωπική μου ζωή… απλώς πέρασε καιρός»

Η Ματίνα Νικολάου μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα...

Βασάλος για Μουτσινά: «Έκλεισε συμβόλαιο – Πήρε πολύ καλά λεφτά για παιχνίδι...

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και...

Ανέστης Ευαγγελόπουλος για Παπανώτα: «Έχουν μάθει να μη μιλάνε όμορφα για νέα...

Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και...

Κατερίνα Καινούργιου: Ο Κουτσουμπής «πετάχτηκε» στο πλάνο – «Ο άντρας μου καλέ, φώναξε τον!»

Στη σύνδεση με Μύκονο

Ένα απρόοπτο έφερε χαμόγελα στον αέρα της Super Κατερίνα την Τσικνοπέμπτη 12 Φεβρουαρίου, όταν στη ζωντανή σύνδεση από τη Μύκονο εμφανίστηκε ένα γνώριμο πρόσωπο.

Η κάμερα που έδειχνε πλάνα από τον γιαλό «έπιασε» τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, να περνά μπροστά, με την παρουσιάστρια να αιφνιδιάζεται.

Η αντίδρασή της παρουσιάστριας που διανύει τον έβδομα μήνα της εγκυμοσύνης της ήταν αυθόρμητη: «Να ο άντρας μου καλέ δεν είναι αυτός; Πέτρο, ο Παναγιώτης πέρασε. Ο άντρας μου καλέ, φώναξε τον! Έχει πάει για δουλειά στη Μύκονο. Έλα, έλα πιάστε τον. Δεν το πιστεύω! Ο άντρας μου είναι! Γύρνα πίσω καλέ!».

Και πρόσθεσε: «Πήγε για δουλειά σήμερα για ένα μαγαζί. Δεν πιστεύω να ’ναι με καμιά άλλη; Αγάπη μου στον αέρα είμαι και σε είδα που πέρασες. Εγώ είμαι, στον αέρα. Με άντρες βλέπω, εντάξει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών – «Δεν είμαστε πια μαζί, περάσαμε 40 κύματα μέχρι να το αποφασίσουμε»

Δεν ήταν εύκολο, ποτέ δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχει ένας δεσμός. Αλλά όταν υπάρξει μια πιο βαθιά συνειδητοποίηση και αποδοχή για την απόφαση και σεβασμός γι’ αυτό το δημιούργημα που έχουμε φτιάξει, τότε μπορείς να

Ξανά στο νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη – Τι συνέβη;

Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει από το νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη και το πρωί της Τετάρτης ήταν πάλι εκεί. Τι συνέβη;

Πλαστή η διαθήκη του ετεροθαλούς αδελφού του Σεργιαννόπουλου – Τι είχε κληρονομήσει από τον ηθοποιό;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαθήκη του ετεροθαλή αδελφού του Νίκου Σεργιανόπουλου καθώς το δικαστήριο έκρινε πως η υπογραφή του στη διαθήκη του ήταν πλαστή.

Γνωστός πολιτικός μας «συστήνει» την κούκλα κόρη του

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη γνωστού πολιτικού!

«Πήγαινα στον γιατρό με την ελπίδα ότι θα έχω κάτι και θα τελειώνω με αυτή τη ζωή»

Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς Νωρίς» της Τετάρτης και αναφέρθηκε στη μάχη που έδινε με την κατάθλιψη.

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; «Πόσο λίγος είσαι; Θα πάρεις σύντομα αυτό που αξίζεις δειλέ»

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.