Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2026

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Ο Οδυσσέας αποκαλύπτει στη Μαγδαληνή τι δουλειά...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το Σπίτι Δίπλα Στο...

«Τσιπρική» Τουμασάτου

Με τη Μαρία Κατσουλίδη στα Γιάννενα και με τη Μαριάννα Τουμασάτου στη Λάρισα!Από...

Η Ολίβια «απαγγέλει» Ελύτη

Η Ολίβια Βασιλόπουλος ξέρει πώς να κάνει… μάθημα ελληνικών με στιλ! Το εντυπωσιακό μοντέλο πόζαρε με αφορμή την Ημέρα της Ελληνικής Γλώσσας (φέτος, παρακαλώ, η UNESCO την έκανε και επίσημα παγκόσμια!) και έκλεψε την παράσταση με μια φωτογράφιση γεμάτη συμβολισμούς, άρωμα Ελλάδας και… fashion statement.

Η Σμαράγδα Καρύδη κάνει είσοδο στους «Τρομερούς Γονείς» και φέρνει τα πάνω...

Η Σμαράγδα Καρύδη κάνει είσοδο στη σειρά «Τρομεροί Γονείς».Τα...

Η δημόσια συγγνώμη του Λιάγκα στη Βίκυ Κάβουρα και η αντίδρασή της

«Αισθάνθηκα αμήχανα, άργησα αλλά κατάλαβα»

Η Βίκυ Κάβουρα ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Το Πρωινό» της Παρασκευής.

Μόλις μπήκε στο πλατό ο Γιώργος Λιάγκας αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για κάτι που συνέβη με τον σύζυγό της και ποδοσφαιριστή, Γιώργο Τζαβέλλα την προηγούμενη βραδιά.

«Άκου τι έπαθα εχθές. Σου το είπε ο άντρας σου ότι βρεθήκαμε; Ήμουν σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα. Ντράπηκα πάρα πολύ γιατί δεν τον ήξερα. Περνάει ένας ωραίος, γυμνασμένος, με φόρμες και μου λέει: Αύριο έχεις τη Βίκυ. Απαντάω εγώ: Ποια Βίκυ; Μου λέει: Τη Βίκυ Κάβουρα. Λέω εγώ: Ναι, ναι, αύριο την έχουμε καλεσμένη. Λέει: Μπράβο. Φεύγει, δεν ξέρω αν παρεξήγησε αλλά αισθάνθηκα αμήχανα και μετά κατάλαβα ποιος ήταν. Άργησα αλλά κατάλαβα. Του ζητώ συγγνώμη», είπε ο παρουσιαστής.

Με την ηθοποιό να του λέει: «Σημασία έχει ότι κατάλαβες ποιος ήταν. Δεν είναι λόγος αυτός για συγγνώμη και δεν παρεξηγείται. Δεν έχει τέτοια θέματα».

Οι stars του STAR

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απειλές και πόλεμος

Στο φως το άγριο παρασκήνιο πίσω από την απουσία...

Τρέμε… Λυκουρέζε!

Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος παίρνει το πτυχίο του στη Νομική!Ο...

Μαζωνάκης: Στο νοσοκομείο και η μητέρα του – Νέες εξελίξεις

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έγινε γνωστό πως και η...

Η Λιάνη «τσάρκα» στην Κηφισιά με casual look

Τη χαλαρή της βόλτα στην Κηφισιά απόλαυσε το περασμένο...

Διαζύγιο για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών – «Δεν είμαστε πια μαζί, περάσαμε 40 κύματα μέχρι να το αποφασίσουμε»

Δεν ήταν εύκολο, ποτέ δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχει ένας δεσμός. Αλλά όταν υπάρξει μια πιο βαθιά συνειδητοποίηση και αποδοχή για την απόφαση και σεβασμός γι’ αυτό το δημιούργημα που έχουμε φτιάξει, τότε μπορείς να

Ξανά στο νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη – Τι συνέβη;

Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει από το νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη και το πρωί της Τετάρτης ήταν πάλι εκεί. Τι συνέβη;

Πλαστή η διαθήκη του ετεροθαλούς αδελφού του Σεργιαννόπουλου – Τι είχε κληρονομήσει από τον ηθοποιό;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαθήκη του ετεροθαλή αδελφού του Νίκου Σεργιανόπουλου καθώς το δικαστήριο έκρινε πως η υπογραφή του στη διαθήκη του ήταν πλαστή.