Η Φωτεινή στο νοσοκομείο ξυπνάει με τον Ορφέα δίπλα της κι έρχονται κοντά στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Να μ’αγαπάς».
Ο Λευτέρης τον βλέπει μαζί της και του κάνει επίθεση με τα πράγματα να ξεφεύγουν. Η Ζωή καλεί τον Θεόφιλο για να σταματήσει αυτή η διαμάχη μεταξύ τους. Ο Άγγελος της υπόσχεται να κάνει πίσω αυτός.
Η Χαρούλα προειδοποιεί την Κατερίνα για τον Χάρη. Ο Ορφέας ανακαλύπτει ότι ο Χάρης και η Σοφία βρίσκονται πίσω από το ατύχημα της Φωτεινής και Άννας και πάει να τους βρει στο αρχοντικό.
Εκεί πιάνονται στα χέρια Ορφέας και Χάρης, με τον Θεόφιλο να μπαίνει στην μέση και να τους χωρίζει. Ο Θεόφιλος δεν πιστεύει τα λεγόμενα του Ορφέα και τον διώχνει από το σπίτι. Ο Ορφέας είναι αποφασισμένος να φύγει από το Ναύπλιο, ενημερώνει όμως πριν τον Άγγελο για το ατύχημα και του δίνει ένα γράμμα που προορίζεται για την Φωτεινή.
Η Φωτεινή σε απόγνωση βγαίνει να τον βρει. Ο Άγγελος είναι αποφασισμένος να τιμωρήσει τους Καλλιγάδες και να πάρει εκδίκηση.
