Aλέξανδρος Μπουρδούμης: Απαντά στις φήμες για συμμετοχή του στο YFSF

Τι είπε για YFSF

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών και μίλησε τόσο για «Το Σόι» όσο και για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο YFSF.

Αρχικά αναφέρθηκε στους γονείς του, λέγοντας: «Οι γονείς μου έρχονται πολλά χρόνια στις παραστάσεις μου, είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα όταν τους βλέπω».

Στη συνέχεια έδωσε ενημέρωση για τη σειρά, σημειώνοντας: «Το Σόι πάει μια χαρά, συνεχίζουμε τα γυρίσματα. Είμαστε χαρούμενοι απ’ όλες τις απόψεις».

Για τις φήμες γύρω από το YFSF, ο ηθοποιός κράτησε χαμηλούς τόνους: «Δεν θα σχολιάσω κάτι για το YFSF, ότι είναι να έρθει, θα έρθει, αλλιώς θα προσπεράσει».

Παράλληλα, ανέφερε ότι έχει παρακολουθήσει κατά καιρούς το πρόγραμμα και ότι το θεωρεί κοντά στο αντικείμενό του: «Έχω παρακολουθήσει κατά καιρούς το show, υπάρχει συνάφεια με το επάγγελμά μου, είναι ιντριγκαδόρικο, θα δείξει αν θα το κάνω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι της σόουμπιζ ανακοίνωσε πως περιμένει τρίτο παιδί!

Ζευγάρι της σόουμπιζ ανακοίνωσε πως περιμένει τρίτο παιδί!

Αυτή η Ελληνίδα θα παίξει στο πλευρό του Μπραντ Πιτ

Από τις θρυλικές «Αγριες μέλισσες», σε χολιγουντιανή παραγωγή!

Η Κατερίνα Παναγοπούλου πέταξε τα ταγιέρ – Με σέξι εμφάνιση σε έξοδό της

Την Κατερίνα Παναγοπούλου την έχουμε συνηθίσει με ταγιέρ και...

Το τελευταίο αντίο στον Θρασύβουλο Γιάτσιο

Πλήθος κόσμου από τον Πολιτισμό και τις Τέχνες έδωσαν...

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Άφησαν για λίγο τα παιδιά τους και βγήκαν βόλτα στη Γλυφάδα

Άφησαν για λίγο τα παιδιά τους και βγήκαν μια βόλτα οι δυο τους.

Διαζύγιο «βόμβα» για Έλληνα πρωταγωνιστή;

Σαν βόμβα «έσκασε» δημοσίευμα περί χωρισμού γνωστού ηθοποιού μετά από 25 χρόνια γάμου.

Ο γάμος τους «πάει» πολύ! Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός τους εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας να κάνουν τις βόλτες τους.