Ενοχλημένος με τις αλλαγές της ώρας προβολής της σειράς «Το Σόι σου» είναι ο Γιάννης Δρακόπουλος.

«Η σταθερότητα είναι κάτι το οποίο είναι καλό σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Δηλαδή ο κόσμος κάνει το πρόγραμμά του, ξέρει ότι θα δω αυτό τότε. Το να το αλλάζεις συνέχεια δεν είναι τουλάχιστον για την ίδια τη σειρά και για τον κόσμο ακόμα, ό,τι καλύτερο.
Τώρα το γιατί συμβαίνει, προφανώς το κανάλι έχει τους λόγους του. Αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι και εμείς δεν το θέλουμε, κάποια στιγμή να σταθεροποιηθούμε κάπου, να ξέρει και ο κόσμος και εμείς ότι αυτοί εκεί είναι και τελείωσε».

Και πρόσθεσε μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@star»: «Ότι θα έχουν περάσει πέντε χρόνια σεναριακά, αλλά η αλήθεια είναι ότι για μας είναι κάπως σαν να μην έχουν περάσει. Από πολλές απόψεις άξιζε. Δεν υπήρχε καμιά αμφιβολία του αν αξίζει. Και εμείς δεν ήμασταν εκατό τοις εκατό σίγουροι αν αυτό που θα κάνουμε θα αρέσει πάλι. Δηλαδή δεν είναι τίποτα ποτέ δεν είναι δεδομένο. Σίγουρα όλοι έχουμε μετά από 5 χρόνια να το πούμε έτσι μία διαφορετική άποψη γενικότερα απέναντι σ’ αυτό που κάνουμε, στη δουλειά μας».
