Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Η «εξίσωση» της μείωσης του ΕΝΦΙΑ

❱❱ Σε μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% το 2019 μπορούν να προσδοκούν τα φυσικά πρόσωπα με συνολική ακίνητη περιουσία αξίας ως 60.000 ευρώΓια φορολογουμένους με πολλαπλάσια αξία ακίνητης περιουσίας εξανεμίζονται σταδιακά, για να «σβήσουν» στην αξία των 200.000 ευρώ, όπως προκύπτει από τις διατάξεις νόμου που ψηφίστηκαν χθες στη Βουλή.

Από τη μείωση του ΕΝΦΙΑ του 2019 κατά 30% για συνολική αξία ακίνητης περιουσίας μέχρι 60.000 ευρώ αναμένεται να ωφεληθούν περίπου 3.500.000 μικροϊδιοκτήτες ακινήτων. Για παράδειγμα, σε ακίνητο 80 τ.μ. σε περιοχή με τιμή ζώνης 750 ευρώ, όπως το Κερατσίνι και ο Ρέντης, όπου ο ΕΝΦΙΑ υπολογίζεται με 2,8 ευρώ ανά τετραγωνικό, υπάρχει μείωση κατά 67 ευρώ, από τα 224 στα 157.

Από την αξία ακίνητης περιουσίας 60.000 ευρώ και πάνω, οι εκπτώσεις «ψαλιδίζονται» και για συνολική ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας άνω των 200.000 ευρώ δεν υπάρχει ελάφρυνση. Στο Ιλιον, ένα ακίνητο 120 τετραγωνικών με τιμή ζώνης 1.000 ευρώ επιβαρύνεται σήμερα με ΕΝΦΙΑ 343 ευρώ.
Με τις αλλαγές, ο φόρος θα μειωθεί στα 290 ευρώ (ελάφρυνση 16,67%).

Αγροτεμάχια και λοιπές εδαφικές εκτάσεις σε περιοχές εκτός σχεδίου πόλης ή οικισμού θα απαλλάσσονται και το 2019 από τον συμπληρωματικό ΕΝΦΙΑ.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει η τσάντα που κρατούσε

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.





Μποζουκια Αθηνα