Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Εβρος: Επιασαν Ελληνα στρατιωτικό και Βρετανό μέλος ΜΚΟ για πρόσφυγες

❱❱ Τους λόγους για τους οποίους τραβούσαν παράνομα φωτογραφίες σε απαγορευμένη ζώνη ΖΑΠ (Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως), κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα…… θα κληθούν να εξηγήσουν στον ανακριτή Ορεστιάδας ένας 29χρονος μόνιμος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και ένας 25χρονος Βρετανός, μέλος ΜΚΟ για τους πρόσφυγες, οι οποίοι συνελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής από την Αστυνομία στον Εβρο.

Ο 29χρονος αρχιλοχίας, ο οποίος υπηρετεί σε μονάδα της Αεροπορίας Στρατού στον νομό Ημαθίας, και το στέλεχος της μη κυβερνητικής οργάνωσης από τη Βρετανία έγιναν αντιληπτοί από στρατιωτική περίπολο της Ταξιαρχίας Ρίμινι, που ελέγχει την περιοχή της Ορεστιάδας, της Νέας Βύσσας, των Καστανεών και του Τριγώνου, και συνελήφθησαν στην περιοχή της Βύσσας. Μάλιστα, όταν οι άνδρες της περιπόλου ρώτησαν τους δύο άνδρες, που φορούσαν πολιτικά, τι δουλειά έχουν στην περιοχή, εκείνοι φέρεται ότι ισχυρίστηκαν ότι κάνουν τουρισμό!

Ωστόσο, ο έλεγχος που έγινε στη φωτογραφική μηχανή που βρέθηκε στην κατοχή τους τούς έβγαλε… ψεύτες, καθώς διαπιστώθηκε πως δεν είχαν τραβήξει φωτογραφίες με τοπία, αλλά σημεία από τα οποία περνούν παράτυποι μετανάστες, αλλά και στρατιωτικές εγκαταστάσεις και ναρκοπέδια στην περιοχή των ελληνοτουρκικών συνόρων! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες υποστήριξαν πως έψαχναν περιοχές όπου θα μπορούσαν να στηθούν νέα hot spots για να φιλοξενήσουν πρόσφυγες!

Χθες το πρωί, ο 29χρονος στρατιωτικός και ο 25χρονος Βρετανός οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Ορεστιάδας, η οποία τους άσκησε δίωξη για κατασκοπία και παράβαση μυστικών Πολιτείας. Στη συνέχεια, ζήτησαν προθεσμία 48 ωρών από τον ανακριτή για να απολογηθούν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπαξιωματικός ανέβηκε στον Εβρο χωρίς να πάρει άδεια από τη μονάδα του, ενώ πηγές λένε ότι είχε πάρει διήμερη άδεια για το Σαββατοκύριακο.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.




Μποζουκια Αθηνα