Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Ο Στέφανος Μάνος

❱❱ Εχουν περάσει 21 ολόκληρα χρόνια από τότε που ο Στέφανος Μάνος διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία, όμως φαίνεται ότι…… δεν το ‘χει ξεπεράσει και του έχουν μείνει απωθημένα για την παράταξη που τον ανέδειξε. Αν και νεοφιλελεύθερος, μεταπήδησε με ευκολία στο ΠΑΣΟΚ και στην ασφάλεια του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Χθες έσπασε τη σιωπή του, για να επιτεθεί σφοδρά στον Κώστα Καραμανλή, και μάλιστα μέσω facebook.

Αφορμή ήταν ένα άρθρο του Αλέξη Παπαχελά στην «Καθημερινή», ο οποίος έγραψε ότι ισχυρότατοι ηγέτες, όπως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, σέβονταν τις διαφορετικές απόψεις και δεν επέβαλλαν αυταρχικά την άποψή τους. Αυτό έκανε τον σημερινό χειροκροτητή του Σταύρου Θεοδωράκη και της Συμφωνίας των Πρεσπών να εκραγεί διαδικτυακά: «Ο κ. Καραμανλής, προκειμένου να επιβάλει τη δική του εσφαλμένη (όπως αργότερα απέδειξε ο ίδιος, υιοθετώντας την άποψη που απέρριψε) άποψη, δεν δίστασε το 1998 να διαγράψει από τη Νέα Δημοκρατία εμένα, τον κ. Σουφλιά, τον κ. Κοντογιαννόπουλο, τον κ. Παπαληγούρα, τον κ. Τατούλη, τον κ. Κάκκαλο. Σταμάτησε την αυταρχική του μανία και δεν διέγραψε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που συμφωνούσε μαζί μου, λέγοντας περιφρονητικά ότι “ως πρώην πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να λέει ό,τι θέλει!”» έγραψε ο Στέφανος Μάνος.

Φαίνεται ότι δεν έχει κλείσει το «τραύμα» της διαγραφής του και, παρότι έφτασε μέχρι την κάλπη του ΚΙΝ.ΑΛ. για να ψηφίσει τον πρόεδρο της κεντροαριστερής σύμπραξης, συνεχίζει να βάλλει κατά του Κώστα Καραμανλή, γιατί φαίνεται ότι ακόμη τον πονά που οι θέσεις του τον έφεραν εκτός της «γαλάζιας» παράταξης.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...






Μποζουκια Αθηνα