Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Τσίπρας για «MasterChef» στα… καλά καθούμενα

Η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε ταβέρνα της Θεσσαλονίκης και η μπριζόλα τόμαχοκ που του κέντρισε το ενδιαφέρον

«Ερωτεύτηκε μια σπαλομπριζόλα» ο Αλέξης Τσίπρας. Την είδε μπροστά του, τεράστια και καλοψημένη, και άρχισε να ρωτά τον ψήστη για την προέλευσή της. Ναι!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Μια μπριζόλα τόμαχοκ με το rib-eye στη μέση τράβηξε το ενδιαφέρον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη θεσσαλονικιώτικη ταβέρνα «Στα καλά καθούμενα» του Στέφανου Σαράτση, στην Πολίχνη. Εκεί φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης μετά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος από την πολιτεύτρια του και πρώην υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας δείπνησε με τα μέλη κάθε γραμματείας των Νομαρχιακών Επιτροπών Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής από την πόλη και τους βουλευτές από τη βόρεια Ελλάδα που βρέθηκαν στην ομιλία. Λίγο προτού στηθεί το «θεϊκό τσιμπούσι», εμφανίστηκε ο σεφ Σαράτσης με την τόμαχοκ στο πιάτο, κάνοντας τον τέως πρωθυπουργό να εντυπωσιαστεί τα… μάλα! Ρώτησε λοιπόν τον ψήστη πώς τη φτιάχνει και εκείνος του απάντησε ότι είναι «η βασίλισσα του κρέατος», διότι εμπεριέχει και το ζουμερό κομμάτι rib-eye. Του εξήγησε δε ότι ψήνεται 45 λεπτά. Δίπλα του παρακολουθούσε εκστασιασμένη και η Χατζηγεωργίου. Κι αφού είδαν τη διαδικασία κοπής της μπριζόλας, μέρος της όλης ωραίας στιγμής κι αυτή, ύστερα την απόλαυσαν.

Τέτοιο κρέας δεν είχε ξαναδοκιμάσει ο Αλέξης Τσίπρας. Μάλιστα, όλο το ενσταντανέ ήταν σαν το «κάτι ψήνεται», αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα